Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Policajné vysielanie naživo sa vymklo kontrole! VIDEO Pri čistení bomby výkrik Alláhu akbar

Nevybuchnuté bomby v Štúrove. Zobraziť galériu (3)
Nevybuchnuté bomby v Štúrove. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia Slovenskej republiky mala náročný piatok. V Štúrove našla rekordné množstvo 100-kilových nevybuchnutých bômb z obdobia 2. svetovej vojny. Jednu ulicu evakuovala, pričom o celom priebehu akcie informovala aj na svojom Facebooku.

Polícia mala od rána plné ruky práce. V Štúrove zaisťovali a neskôr zneškodňovali nevybuchnuté bomby z 2. svetovej vojny. O celom priebehu akcie polícia informovala aj prostredníctvom svojho Facebooku, ktorým sa pochválil aj ešte stále policajný prezident Tibor Gašpar.

Nevybuchnuté bomby v Štúrove.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Adrenalín zažili fanúšikovia stránky najmä pri vysielaní naživo z čistenia bomby. No hneď na začiatku videa ich čakal mierny šok. Muži zákona pri čistení nevybuchnutej 100-kilogramovej bomby očividne strach nemali, a dokonca si pri aktivite aj zažartovali, čo niektorí nepovažovali za príliš vhodné. Vo videu sa ozvalo "V mene Kristovom" na čo niekto pohotovo zareagoval "Allahu akbár".

Alahu

V časoch, keď radikálni islamisti rozosievajú po svete zlo a sociálnymi sieťami sa šíria brutálne videá, sa podobné vtipy ľuďom vhodné nezdajú.

Nevybuchnuté bomby v Štúrove.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: BombaPolícia SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu