Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovák zničil internet: FOTO Tento inzerát vás dorazí, predajná technika šampióna, výbuch smiechu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

NÁMESTOVO – Tomuto Stredoslovákovi rozhodne humor nechýba. Svojim predajným inzerátom dostal do kolien celý Facebook. Neuveríte, akým spôsobom, a k čomu prirovnal svoju feliciu. Takýto inzerát ste ešte nevideli! A možno sa pri jeho čítaní budú tisnúť slzy do tváre aj vám. Tak či onak, svoju modrú starú dámu už predal.

Mladý Slovák z Námestova sa 15. februára rozhodol predať svoju Škodu Felciu naozaj netradičným spôsobom. „Predám, alebo prenajmem túto modrú starú dámu, vlastne starú ku*vu,“ píše v úvode svojho inzerátu. Skonštatoval, že tiež je nevyužitá, a odkedy mu vraj stojí na dvore, stojí menej aj jemu. Predajnú cenu stanovil na rovných 600 eur, pričom si ju vzhľadom na jej vek patrične odôvodnil. „V každom prípade sa vám môže zdať, že auto tú hodnotu nemá, lebo vyzerá na pi*u,“ napísal. Argumentoval, že jeho felicia má novú spojku, vymenený olej či brzdy a dokonca má aj strešné okno s elektrickým ovládaním. Ako jej ďalšie prednosti vyzdvihol aj to, že má novú STK a emisnú kontrolu. „Tá felicia má viac nových vecí ako dve rodiny z Horných Vesteníc na Vianoce!,“ skonštatoval s iróniou muž, ktorý dodal, že jeho stará dáma ma za sebou aj dosť zvrátenú minulosť ako sex, drogy a rock and roll. „Videla viac koko*ov ako pisoáre na štadióne,“ inzeroval vo facebookovom autobazáre.

Škoda Felicia, ktorú mladík predal za 600 eur
Zobraziť galériu (4)
Škoda Felicia, ktorú mladík predal za 600 eur  (Zdroj: FB/AUTO-MOTO BAZÁR/EjKej MyRec)

V ďalšej časti svojho príspevku napísal, že jeho milovaná felicia má dosť výbušnú povahu, a občas robí aj chyby. „Napríklad sa dala načipovať. Hovoril som jej, nerob to, je to na cely život. Ale zvykol som si,“ priznal majiteľ vozidla. S vtipom prezradil, že rozhodne jej nechýba ani odvaha. Vraj má ťažné kone, ktoré nemá zapísané v technickom preukaze. 

Škoda Felicia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/AUTO-MOTO BAZÁR/EjKej MyRec)

„Slzy sa mi tlačia do tváre, keď si uvedomím, že ten odpich čo vie za*ebať aj pri trojke už nezažijem ak ju predám,“ pokračoval vtipný Námestovčan, ktorý si nemyslí, že vzhľadom na jej spomínanú výbavu žiada veľa. Ako sám uviedol, tých 600 eur sa dá nájsť aj vtedy, ak niekto chce ukázať svojmu okoliu, že žije normálny život. Na záver dodal, že kým sa nepredá, vie ju prenajať aj za symbolických 10 eur na deň. „V každom prípade budeš frajer, a možno si v nej aj zapicháš, lebo má zabudovaný kundolap,“ uzavrel predajca.

Inzerát vtipného Slováka na Facebooku
Zobraziť galériu (4)
Inzerát vtipného Slováka na Facebooku  (Zdroj: FB/AUTO-MOTO BAZÁR/EjKej MyRec)

 

Viac o téme: FeliciaInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu