Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prieskumník v teréne! Zakladateľ Facebooku Zuckerberg príde na Slovensko

Zakladateľ Facebooku príde do Bratislavy Zobraziť galériu (2)
Zakladateľ Facebooku príde do Bratislavy (Zdroj: FB/Mark Zuckerberg)

BRATISLAVA – Na Slovensko smeruje piaty najbohatší podnikateľ sveta. Mladý, 33-ročný spoluzakladateľ a generálny riaditeľ najväčšej sociálnej siete Mark Zuckerberg prijal pozvanie od prezidenta Kanadskej obchodnej komory v Slovenskej republike (KSOK). Už koncom júna tohto roku navštívi Zuckerberg v sprievode svojej manželky naše hlavné mesto.

Mark Zuckerberg, 33-ročný americký podnikateľ, prijal pozvanie od Josepha Burzu, prezidenta KSOK za účelom prednášky na tému Facebook – globálny fenomén v globálnom svete. Informáciu priniesol marketingový riaditeľ KSOK Peter Green. Zuckerberg by mal pricestovať do Bratislavy spolu so svojou manželkou Priscillou Chanovou.

Mark Zucreberg a Priscilla Chanová
Zobraziť galériu (2)
Mark Zucreberg a Priscilla Chanová  (Zdroj: FB/Mark Zuckerberg)

Mark Zuckerberg 4. februára na svojej sociálnej sieti zverejnil, že Facebook oslavuje svoje 14. narodeniny. Vo svojom príspevku spomína, že keď ho ako 19-ročný študent Harvardu zakladal, nevedel o vedení spoločnosti nič. Priznáva, že na svojej ceste spravil množstvo chýb a taktiež veril nesprávnym ľuďom. Vyjadril vďaku všetkým užívateľom sociálnej siete a dodal, že dôvod, prečo dnes existuje táto obrovská komunita, je viera, že dokážeme zdolávať prekážky bez toho, aby sme sa vzdávali. Zakladateľ Facebooku dodal, že je vďačný za všetky svoje neúspechy. Tvrdí, že práve tie ho dostali tam, kde je teraz.

Viac o téme: BratislavaZuckerberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu