Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Cudzinec zverejnil dramatický zážitok zo Slovenska: Vybrzďoval ho Bratislavčan na BMW

Cudzinca dostal do vytrženia bratislavský vybrzďovač Zobraziť galériu (2)
Cudzinca dostal do vytrženia bratislavský vybrzďovač (Zdroj: YouTube/Peter Peter)

BRATISLAVA - Situácia na rýchlostnej ceste priviedla zahraničného vodiča do vytrženia. Na internete zverejnil kamerový záznam vybrzďovača, kde si doberá tvrdenie, že Slovensko je priateľská krajina. Cudzinec svoj negatívny zážitok prirovnal k paradoxu. Tvrdí, že u nich takto jazdia len opití vodiči, no na Slovensku to očividne dokážu aj triezvi.

Cudzinec na bratislavskej rýchlostnej ceste bol poriadne šokovaný. Podľa jeho videa si donedávna myslel, že Slovensko je priateľská krajina. Avšak keď sa stal obeťou bratislavského vybrzďovača, svoje tvrdenie obrátil na presný opak. Vodič sediaci v luxusnom terénnom aute značky BMW sa na jeho nervozite priam ukájal.

Špekulant za volantom luxusného auta úmyselne pridával na rýchlosti a následne vybrzďoval bezbranného vodiča idúceho za ním. „Netušíme, čo bolo predtým, ako začal vodič zadného vozidla nakrúcať správanie vodiča pred ním. Teda kde vznikol konflikt, či základný „problém,“ objasnil situáciu odborník z portálu Podkapotou.

Cudzinca dostal do vytrženia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Peter Peter)

NESKUTOČNÉ Ďalší arogantný vybrzďovač v akcii: VIDEO Šialenec z Vranova mal dokonca v aute dieťa 

„Niektorí vodiči sú priveľmi citliví, ak na nich bliknete, alebo ich inak upozorníte na nejaký prehrešok. Neraz sa potom správajú ešte agresívnejšie, ako vodič na videu,“ dodal odborník, ktorý zároveň informoval, že v tomto prípade neišlo o klasického vybrzďovača. No z videa je jasné, že vodič sediaci vo vozidle BMW porušil cestné pravidlá. Odborník nás ďalej informoval, že jazda zo strany vodiča BMW nebola bezpečná. „Svojim konaním pokojne mohol spôsobiť nehodu, ak by sa ho pokúsil predbehnúť vodič vozidla vzadu,“ vysvetlil odborník, ktorý zároveň dodal, že ak by vytrvalosť vodiča BMW cudzinec nezvládol, celý incident mohol skončiť dopravnou nehodou, zápchou či ďalšími nepríjemnosťami. „To všetko pre urazené ego vodiča BMW,“ dodal odborník z Podkapotou.

Keď chcel cudzinec vodiča luxusného auta predbehnúť, vybrzďoval ho a blokoval mu cestu. Miestami ho vodič BMW z vozovky aj vytláčal. „V aute som mal dieťa a v strešnom boxe lyže. Opakovane ma vybrzďoval 5 až 7 kilometrov,“ napísal pohoršený cudzinec k svojmu videu.

Viac o téme: AutoVybrzďovač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu