Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia v Bratislave: Mladík (†17) sa rozhodol ísť do práce skratkou, na ulici sa prepadol a zomrel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: TASR)

BRATISLAVA - Na Úderníckej ulici v bratislavskej Petržalke prišiel v utorok o život 17-ročný mladík. Stalo sa tak po tom, ako spadol do zle zabezpečenej šachty.

Píše o tom webová stránka tvnoviny.sk. Podľa informácií portálu si mal tínedžer skracovať cestu do práce. Pracoval v pekárni. Cestou sa však prepadol do šachty s vodou, ktorá údajne nebola dobre zabezpečená. Mali na nej byť len dosky, ktoré sa pod chlapcom prepadli.

Polícia vyšetruje okolnosti úmrtia mladého Bratislavčana

Bratislavskí policajti už vyšetrujú okolnosti úmrtia 17-ročného mladíka. Mladého Bratislavčana vytiahli v utorok pred poludním zo zatopenej šachty v priemyselnom areáli na Úderníckej ulici v bratislavskej Petržalke. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková.

"Krátko pred 11.15 h príslušníci poriečneho oddelenia Policajného zboru za asistencie príslušníkov Hasičského a záchranného zboru vytiahli zo zatopenej šachty telo muža bez známok života," uviedla Slamková. Privolaný súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil, presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva.

V tejto súvislosti už vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodala Slamková.
 

Viac o téme: PádSmrťMladíkPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu