Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragická nehoda pri Šamoríne: FOTO Zrážka troch áut, dve mladé dievčatá (†19, 23) neprežili

Zábery z miesta nehody Zobraziť galériu (4)
Zábery z miesta nehody (Zdroj: Facebook Polícia Slovenskej republiky)

ŠAMORÍN - Dopravná nehoda, ktorá sa stala vo štvrtok (23.11.) medzi Šamorínom a Dunajskou Lužnou pripravila o život dve mladé dievčatá. Polícia prípad vyšetruje. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

"Podľa doterajších informácií na ceste I/63 došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidla Hyundai Atos idúceho v smere do obce Dunajská Lužná a vozidla Land Rover Discovery idúceho v smere do Šamorína. Následne do vozidla Land Rover Discovery, ktoré zostalo po zrážke stáť na vozovke v protismere, narazilo ďalšie vozidlo – Suzuki SX4," opísala Slamková.

Zábery z miesta nehody
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook Polícia Slovenskej republiky)

Vodič vozidla Suzuki a šofér z Land Roveru aj so spolujazdkyňou utrpeli zranenia, ktoré im na mieste ošetrili. Vodičku Hyundaia museli previesť do nemocnice. "Jej spolujazdkyne vo veku 19 a 23 rokov utrpeli zrážkou zranenia, ktorým na mieste nehody podľahli," doplnila hovorkyňa.

Tragická nehoda pri Šamoríne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Vodičom nezistili dychovou skúškou požitie alkoholu. Vodičke Hyundaia nariadili odber krvi na zistenie požitia alkoholu.

Tragická nehoda pri Šamoríne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaŠamorín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu