Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pobavila tisíce žien: Mladá Slovenka sa podelila o trápny zážitok zo svojho rande naslepo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: vo)

BRATISLAVA – Počiatočný stres, napätie a nervozitu vystriedal trapas, ktorému na konci svojho rande čelila mladá Slovenka. Keď čašník priniesol účet so smiešnou sumou, jej 36-ročný nápadník sa robil, že sa prepadol pod zem. Teraz sa však na celej situácii už smeje a so svojím vtipným zážitkom sa podelila na Facebooku v anonymnej skupine Priznania žien.

Mladíka dojala trúfalosť dievčiny, s ktorou išiel na rande: Takú ženskú by nechcel nikto!

"Môj nápadník ma pozval von. Že ma pozýva na vínko, posedíme, pokecáme," začína slečna svoje rozprávanie o sobotňajšom rande. Znelo to dobre, tak súhlasila. Všetko prebiehalo bezproblémovo, dokonca sa dvojica rozprávala, že by si na druhý deň zašla na menšiu túru.

Keď k páriku pristúpil čašník a opýtal sa, či môže ešte niečo priniesť, nápadník svoju vyvolenú predbehol slovami, že to bude všetko a vypýtal účet. Avšak na čašníkovu otázku, či to bude kartou alebo v hotovosti, už musela odpovedať ona. "Zrazu sa začal tváriť, že ohluchol. Tak som čašníkovi povedala, že v hotovosti a čakala. Prišiel, dal nám tam bloček 19 eur a nejaké drobné. Opäť sa tváril, že sa ho to netýka,“ napísala doteraz nechápajúca slečna.

Pobavila tisíce žien: Mladá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: vo)

Jej útrata činila okolo 6 eur, a tak z peňaženky vytiahla 10-eurovú bankovku a povedala čašníkovi: „to je za moju časť a zvyšok je pre vás". Jej hlas asi zrazu prebral mladíka, ktorý sa snažil celú situáciu ututlať s trápnou výhovorkou: „prepáčte, nevšimol som si.“

Zo svojej peňaženky potom vytiahol 20 eur, ktoré posunul čašníkovi a 10 eur svojej spoločníčky si pritiahol k sebe so slovami: „to je dobré, ďakujem.“ Žena zostala v šoku a čašník sa nestačil diviť, ale slušne poďakoval a odišiel. „Moja desiatka hneď vzápätí putovala môjmu nápadníkovi spolu s jeho úsmevom do jeho peňaženky,“ so smiechom spomína slečna.

Slušnosť zákazníčke nedala a keď vychádzali z podniku, vytiahla pár mincí zo svojej peňaženky a dala ich obsluhe. Rozlúčila sa aj so svojím nápadníkom so slovami: „na našu túru môžeš zabudnúť.“

Viac o téme: Priznania žienRande naslepo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu