Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najväčšie prekvapenie mimoriadnej schôdze Smeru: VIDEO Objavil sa Flašík, prichádza pád Smeru

Fedor Flašík venčil psa pred centrálou Smeru
Fedor Flašík venčil psa pred centrálou Smeru (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - V utorok napoludnie sa konala mimoriadna schôdza členov Smeru v ich centrále. Robert Fico sa pre neodkladné povinnosti schôdze nezúčastnil. Diskusia o neúspechu v župných voľbách by mala pokračovať aj v ďalších dňoch. Kým ministri rokovali, Fedor Flašík sa prechádzal pred budovou a venčil svojho psa.

Novinári pristihli počas mimoriadnej schôdze Smeru Fedora Flašíka, ako venčil svojho psa pred centrálou Smeru.Vždy ho venčím, každý deň,” povedal Flašík. O podrobnostiach schôdze ani o neprítomnosti Fica nevedel. „Netuším, ani neviem, kto tu je. Oni majú každý utorok obed.” Flašík stál za Ficovým úspechom, no či je jeho neprítomnosť dobrou stratégiou, či politickou taktikou, to posúdiť nevie.

Fedor Flašík venčí psa

„Tak ja si myslím, že Robert Fico mal vždy cit na to, ako takéto krízové situácie riešiť a asi má na to nejaký dôvod,” uviedol s tým, že už nepozná atmosféru vo vnútri Smeru. „​Neviem, či sa tam vôbec hádajú. Možno majú dobrý obed a zabávajú sa, ja netuším.”


ONLINE Mimoriadne rokovanie Smeru skončilo: Fico kľúčovú schôdzu odbojkotoval, čistky sa len začnú


Keďže sa Fico po neúspechu v župných voľbách na verejnosti stále neukázal a nevyjadruje sa k výsledkom, je otázne, či je to dobrý krok. „Myslím si, že aj pre pána Fica boli výsledky určitým šokom. Asi zvolil takúto taktiku, či je to dobré to uvidíme. Všetko ukáže čas.”

O tom, že sa Ficovi táto situácia vymyká z rúk, nepochybuje. „Určite áno, o tom nepochybujem, žeby to nemal v rukách.” Keďže podľa jeho slov nepozná vnútornú situáciu Smeru, nedokázal by mu poradiť. „​Tí, ktorí ho milujú, pre nich vždy ostane hrdinom. Podobné taktiky mali aj iní lídri na Slovensku ako Mečiar či Dzurinda,” povedal Flašík s tým, že Smer už dosiahol svoj vrchol.

Viac o téme: Robert FicoSmerFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu