Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Arogancia najvyššieho rangu: Vodič spustil na cyklistu pri Dunaji spŕšku vulgarizmov

Agresívny vodič na hrádzi
Agresívny vodič na hrádzi (Zdroj: Foto: YT/Anton Havelka)

HAMULIAKOVO - S reakciou, s akou sa stretol cyklista na hrádzi pri Dunaji, sa len tak ľahko nestretnete. Z úzkej cesty ho vytlačil arogantný vodič. To ale nebolo všetko. Cez otvorené okno spustil spŕšku najhorších nadávok a vulgarizmov. Situácia je zachytená na video.

Ľudia, ktorí žijú v obciach medzi Bratislavou a Šamorínom, sú na dennodenné kolóny do mesta a z mesta zvyknutí. Do práce si každé ráno vystoja hodinové zápchy a cestou domov to nie je, žiaľ, o nič lepšie. Je pravdou, že dopravná situácia je neúnosná, no obyčajný človek s tým nedokáže nič urobiť. 

Spŕška nadávok najhrubšieho zrna

Nájdu sa však vynaliezavci, ktorí situáciu obchádzajú, a nedovolenou skratkou po dunajskej hrádzi kolóny obchádzajú. K takým patrí aj vodič z nasledujúceho videa. Cyklista, ktorý ho zastavil a dožodaval sa preukázania povolenia na prejazd touto cestou, sa dočkal vulgarizmov najvyššieho rangu. "Mám ti jednu prij***ť, ty povolenie?" vyhráža sa agresívny vodič z červenej škodovky. "Choď do roboty ty k**ot. My všetci chodíme do roboty, my sa nebicyklujeme ty vy**banec. Vyrieš dopravu tam na ceste najprv ty občianske združenie," hovorí nahnevane vodič. Z videa nie je jasné, či vodič má alebo nemá povolenie na prejazd po hrádzi. 

Upozornenie. Obsah nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov. 

Diskutujúci na sociálnych sieťach sa zhodli, že agresívnym vodičom je známy advokát Dušan. Zastavil ho aktivista, ktorý s ostatnými bojuje za zákaz pohybu vozidiel po hrádzi Dunaja. Aktivisti a občania Hamuliakova už adresovali Slovenskému vodohospodárskemu podniku verejný otvorený list. V ňom žiadajú urýchlené riešenie neúnosnej situácie. Po spomínanej trase si svojho času krátil cestu do práce aj vtedajší generálny prokurátor Dobroslav Trnka. 

 

Viac o téme: HrádzaVodičHamuliakovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu