Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zuzana neverila vlastným očiam: FOTO V nemocnici zaviedli automat na TV, mastná suma!

Zaplatili by ste si? Zobraziť galériu (3)
Zaplatili by ste si? (Zdroj: FB/Zuzana)

NITRA/BRATISLAVA - Terapia šokom! Tak označila Zuzana prekvapenie, ktoré ju čakalo v liečebnom ústave v Nitre. Akoby nestačilo, že si pacienti musia do nemocnice nosiť príbor, toaletný papier či iné hygienický potreby, už ani sledovanie televízie nebýva zadarmo. Pacientom zaviedli automat a za sledovanie si zaplatia.

Jaroslav už nevie ako ďalej: Pred prešovským súdom chce hladovať, tu je dôvod

Pobyt v nemocnici či liečebnom ústave nie je pre žiadneho pacienta slasť. Čas strávený na lôžku sa vlečie a chorí ľudia sú radi, keď môžu prísť na iné myšlienky aspoň pri sledovaní televízie. No aj tento komfort, mať televízor na izbe, ich bude v Nitre niečo stáť.

Zuzana neverila vlastným očiam:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zuzana)

Cenník pri tom nie je nič pre pacientov, ktorí majú hlbšie do vrecka. Hodina a pol sledovania ich vyjde na 50 centov, tri hodiny stoja jedno euro a šesť hodín 2 eurá. Ak si to porovnáme s cenami káblovej televízie, ktorá sa dá predplatiť už aj od cca 10 eur mesačne, je pozeranie TV v nemocnici naozaj drahý špás.

Zuzana neverila vlastným očiam:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zuzana)

Negatívna odozva na seba nenechala dlho čakať. Pod Zuzaniným príspevkom sa kopia rozhorčené komentáre. "Ideme s dobou ako na západe. Len platovo sa západu vôbec nepribližujeme, len platbami za všetko. Nabudúce spoplatnia vodu a vzduch, čo pacient použije," napísal Ľubomír. Objavili sa však aj názory, že mať televízor na izbe je nadštandard, za ktorý sa jednoducho platí.

Viac o téme: AutomatPacientiLiečebný ústavTelevízieNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu