Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Doprava v Bratislave kolabuje: Zápchy na viacerých miestach, MHD mešká aj hodinu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: essaynparagraph.com)

BRATISLAVA - Autobusy a trolejbusy mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Bratislave meškajú aktuálne do 60 minút. Dôvodom je zvýšená premávka a množstvo dopravných nehôd na cestách. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe.

Stella centrum hlási dopravné nehody v Bratislave na križovatke Bajkalskej a Vajnorskej ulice, kde sa zrazilo osobné auto s električkou. S nehodami treba rátať aj na Prievozskej ulici v smere na Mlynské nivy a na vajnorskom nadjazde, v smere z diaľničného obchvatu. Pred Mostom SNP v smere z Petržalky sa zrazilo osobné auto s autobusom.

Zhustená premávka je podľa Stella centra na Pražskej, Vajnorskej, Rožňavskej, Ráztočnej, Roľníckej, Slovnaftskej, Vinohradníckej ulici a Ulici svornosti v smere do mesta. Kolóny hlásia tiež na bratislavskom diaľničnom obchvate, pred Mostom Lafranconi, v smere z Petržalky a od Triblaviny až po Prístavný most. Vodiči sa zdržia aj na vjazde do Bratislavy v smere zo Svätého Jura, na starej Seneckej ceste a pred Ivankou pri Dunaji v smere do Bratislavy.

Viac o téme: BratislavaDoprava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu