Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bratislavčania na pozore: Od zajtra čakajú hlavné mesto viaceré dopravné obmedzenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave. Ako informuje hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff, doprava bude obmedzená v piatok 29. septembra a sobotu 30. septembra, dôvodom sú podujatia v súvislosti blahorečením Tita Zemana.

"V piatok 29. septembra bude zakázané zastavenie a státie na verejných komunikáciách a parkovacích miestach v časti Tupolevovej ulice v bratislavskej Petržalke pri Kostole sv. rodiny a zároveň bude Tupolevova ulica uzatvorená od vjazdu do podzemných garáží v smere na Iľjušinovu. V sobotu 30. septembra bude uzatvorená časť Pajštúnskej ulice v úseku od Jiráskovej ulice po Jantárovú cestu. Ďalej bude uzatvorená časť Tupolevovej ulice pri Kostole sv. rodiny v celom úseku od Pajštúnskej ulice po Kostol svätej rodiny," informuje polícia s tým, že uzatvorený bude aj výjazd z Holíčskej a Branskej ulice na Pajštúnsku ulicu.

Obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením a premávku budú počas konania podujatia riadiť policajti. "Vodičov v tejto súvislosti žiadame, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili svoju pozornosť a riadili sa pokynmi príslušníkov Policajného zboru," dodal Szeiff.

Viac o téme: DopravaPolícia Dopravné obmedzeniaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu