Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia upozorňuje vodičov: Na týchto miestach v Bratislave čakajte dopravné obmedzenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V súvislosti s výmenou asfaltového krytu vozovky na cestách Bratislavského kraja Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave upozorňuje vodičov na plánované dopravné obmedzenia. Informovala o tom hovorkyňa KR PZ Lucia Mihalíková.

"Od piatka 22. septembra 9.00 h do 1. októbra bude prebiehať oprava privádzača do Devínskej Novej Vsi. Opravovaný bude približne 1500-metrový úsek v dvoch jazdných pruhoch od vyústenia Eisnerovej ulice v smere do Devínskej Novej Vsi," uviedla Mihalíková.

Ďalšie dopravné obmedzenie bude podľa jej slov realizované počas budúceho týždňa. "V termíne od pondelka 25. septembra 8.00 h do 1. októbra bude prebiehať oprava Kremeľskej ulice v úseku od vyústenia Brigádnickej ulice. Opravovaný bude približne 1300-metrový úsek v dvoch jazdných pruhoch," doplnila hovorkyňa s tým, že dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením. Polícia v tejto súvislosti žiada vodičov, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili svoju pozornosť a riadili sa príslušným dopravným značením.

Viac o téme: DopravaObmedzeniaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu