Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyskúšali sme lahôdky biznis triedy v Turkish Airlines. Ich catering je najlepší na svete

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Už vyše roka lieta z košického letiska, jedna z najvýznamnejších svetových leteckých spoločností Turkish Airlines.

Catering na palube lietadiel spoločnosti Turkish Airlines v biznis triede bol opäť vyhodnotený ako najlepší na svete, na základe prieskumu spokojnosti cestujúcich Skytrax a lahôdky vytvorené šéfkuchárom spoločnosti sme ochutnali aj my v biznis salóniku na letisku. A raňajkové menu bolo skutočne excelentné, až sme závideli pasažierom prvej triedy. Ale ani cestujúci v economy triede nemusia byť sklamaní. Počas letov s touto spoločnosťou sme sa osobne presvedčili, že jedlo majú skutočne výborné. Každý pasažier na začiatku letu dostane vlastný lístok s ponukou 2 druhov jedál. Nápoje počas celého letu, aj alkoholické sú zadarmo. Pri dlhých letoch dostávate zadarmo aj letecké balíčky, tzv. amenity kit. Máte v nich papuče, masku na tvár, štuple do ší, zubnú kefku a pastu a balzám na pery. Samozrejmosťou sú deky a vankúše.

Turkish Airlines lieta do väčšieho počtu krajín ako akákoľvek iná aerolinka, spája metropolu východného Slovenska s celým svetom prostredníctvom leteckého spojenia Košice – Istanbul. Frekvencia na linke Košice – Istanbul bola z pôvodných troch navýšená na štyri lety týždenne. Ranné odlety z Košíc v utorok a piatok poskytujú perfektnú konektivitu pre lety do USA, prestupový čas na letisku v Istanbule je menej ako tri hodiny. Dva večerné lety v pondelok a nedeľu poskytujú skvelé príležitosti s krátkym prestupom na objavovanie destinácií na Strednom východe, v Ázii a v Indickom oceáne. Okrem toho, ak prestup v Istanbule trvá viac ako 5 hodín, spoločnosť Turkish Airlines ponúka cestujúcim bezplatný výlet po Istanbule so sprievodcom, vrátane transferu z a na letisko a jedného jedla zdarma. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu