Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Aj takto to vyzerá na diaľnici, keď niekto nevie: Bojazliví šoféri držte sa vpravo!

(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Opravy na diaľniciach a zúžené pruhy nie sú na Slovensku žiadnou novinkou. Problém však nastáva vtedy, keď podaktorí šoféri nevedia jazdiť. Svojim egoistickým či nevedomým správaním spôsobujú zbytočné kolóny a tí, ktorí vedia majú jednoducho smolu. Video by mohlo napovedať tým, ktorí sa boja, aby sa radšej držali v inom pruhu a dali prednosť šikovnejším a nebojazlivým.

Pozná to snáď každý šofér, ktorý pravidelne jazdí po slovenských diaľniciach. Zábery sa podarilo natočiť polícii na diaľnici D1 pri Bratislave a poukazujú nato, čoho sú schopní tí, ktorí jazdiť nevedia. Tak ako za všetko aj za opravu a vybudovanie ciest platíme daň. Hovoríme konkrétne o kolónach a množstve času strávenom v aute. Čo je ale ešte horšie, sú egoistickí či nevedomí vodiči, ktorí aj napriek tomu, že jazdiť poriadne nevedia sa zdržiavajú v ľavom jazdnom pruhu a brzdia tak rýchlejších a nebojácnych vodičov.

Jazda po diaľnici
Polícia na takéto správanie na cestách poukazuje a upozorňuje. Aj oni priznali, že v prípade zúžených pruhov nie je neobvyklé, že vodiči, ktorí nevedia zaberajú miesto jedného pruhu dva. "Ak si netrúfate na užší, ľavý pruh, preraďte sa do pravého," odkazujú policajti a určite sa k tomuto vyjadreniu prikláňajú aj tí, ktorí to dokážu a musia zbytočne používať brzdový pedál. 

Viac o téme: DiaľnicaŠoférPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu