Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sedemročný cyklista vbehol do cesty vodičke: Následne ju ohrozovali miestni obyvatelia

Záber z miesta nehody
Záber z miesta nehody (Zdroj: PZ SR)

LAŠKOVCE - S ľahkými zraneniami skončil 7-ročný cyklista, ktorý náhle vošiel do dráhy Peugeotu. Nehoda sa stala v pondelok v obci Laškovce v Michalovskom okrese. Záchranári chlapca previezli na ošetrenie do nemocnice, kde bol jednorazovo ošetrený.

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, chlapec viedol bicykel pri ľavej krajnici, pričom chcel náhle prejsť s bicyklom cez cestu a vošiel do jazdnej dráhy autu, ktoré šoférovala 35-ročná vodička z Michalovského okresu.

Vodička aj napriek brzdeniu už nedokázala zrážke zabrániť a narazila do bočnej časti bicykla. Po náraze chlapec dopadol do priekopy. Na miesto privolali policajné hliadky, pretože miestni obyvatelia ohrozovali vodičku vo vozidle a udierali jej po aute. Žena sa z obavy o svoj život a zdravie v aute zamkla.

Po príchode policajných hliadok sa situácia upokojila a dopravní policajti nehodu zdokumentovali. Na bicykli ani na vozidle nevznikla žiadna škoda. Dychová skúška bola u vodičky negatívna, zranenia neutrpela. Bližšie okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje

Viac o téme: NehodaCyklista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu