Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nové okolnosti brutálnej vraždy v Cíferi: Zadržaný syn Brian bol čudák bez kamarátov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: repro foto tv joj)

CÍFER - Okolnosti tragédie, ktorá otriasla obcou Cífer sa pomaly odkrývajú. Zadržanou osobou by mal byť podľa našich informácii syn 57 – ročného muža, Brian. Študent vysokej školy nemal kamarátov, s nikým sa nerozprával a v škole neexceloval. Na Slovensko sa spolu s otcom presťahovali pred niekoľkými rokmi z Ameriky. Vyšetrovania vraždy má momentálne v rukách kriminálna polícia.

Tragická udalosť, pri ktorej o život prišiel 57 – ročný muž, sa odohrala v stredu v popoludňajších hodinách. Záchranári prijali o 12.21 hodine telefonát, v ktorom im bolo oznámené, že v jednom z rodinných domov v obci Cífer je dobodaný muž. Na miesto v priebehu pár minút dorazili policajti a záchranári. "Muž utrpel mnohopočetné bodné rany. Privolaný lekár žiaľ na mieste skonštatoval smrť," informoval nás hovorca záchranárov Jozef Minár.

Nové okolnosti brutálnej vraždy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Polícia na mieste preverovala všetky okolnosti týkajúce tragédie. Polícia ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martiny Kredatusová vykonávala dokumentovanie udalosti, potrebné procesné úkony i previerky po operatívnej línii. Zároveň preverovala, ako k tragédii došlo. "V súvislosti s udalosťou bola zadržaná jedna osoba," uviedla Kredatusová. Podľa nepotvrdených informácií mal na muža nožom útočiť jeho vlastný syn Brian.

Nové okolnosti brutálnej vraždy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Podľa našich informácií sa Brian spolu s otcom presťahovali na Slovensko z Ameriky pred približne tromi rokmi. Ako sme zistili, Brian je študentom na vysokej škole v Trnave. Mladík, ktorý nevyhľadával spoločnosť sa vo voľnom čase mal venovať boxu, čomu nasvedčovali aj jeho zničené hánky. Podľa všetkého nemal veľa kamarátov, ak vôbec nejakého mal. Čo stálo za jeho krutým činom, vyšetruje kriminálna polícia. "V súvislosti s tragédiou v obci Cífer začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Trnave trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Naďalej prebiehajú procesné úkony, výsluchy svedkov a je vykonaná súdno – lekárska pitva."

Viac o téme: TragédiaVraždaCífer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu