Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrôzostrašná správa z Palárikova: Pes dohrýzol iba dvojročné dievčatko

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PALÁRIKOVO - Nešťastný prípad napadnutého dievčatka sa odohral pri obci Palárikovo. Z doposiaľ neznámych dôvodov pes pohrýzol dieťa do hlavy. Privolaný bol aj záchranný vrtuľník, ktorý dievča transportoval do nemocnice.

V pondelok okolo 17.30 sa v obci Palárikovo v okrese Nové Zámky strhla dráma. Malé iba dvojročné dievčatko tam napadol pes. Podľa zistených informácií ju pohrýzol do hlavy a tváre. K nešťastiu bol privolaný záchranný vrtuľník, ktorý dievča previezol do nemocnice v Bratislave.

Nešťastie nám potvrdil aj hovorca záchranárov Boris Chmel: "2 – ročné dievča utrpelo otvorené rany v oblasti hlavy. Do Fakultnej nemocnice v Bratislave bolo transportované vrtuľníkom." V nemocnici nám potvrdili prijatie zraneného dievčatka. Jej zdravotný stav doposiaľ nie je známy. "Rešpektujeme želanie rodičov, a k prípadu nebudeme poskytovať žiadne informácie," povedala pre topky hovorkyňa DFNsP v Bratislave, Dana Kamenická. 

O incidente nás informovala aj hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová, ktorá udalosť potvrdila. "Dvojročné dievčatko na dvore rodinného domu prišlo k plotu, o ktorý bol uviazaný pes plemena Stafordterier. Pes dieťa uhryzol do pravej zadnej časti hlavičky a ucha," opísala hrôzu Bruchterová. Ako nás ďalej informovala dieťa bolo najprv prevezené do novozámockej nemocnice a následne do Bratislavy.

Okolnosti udalosti sú predmetom vyšetrovania. "Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," ukončila Bruchterová. 

Správu budeme aktualizovať. Stali ste sa svedkom tejto udalosti? Napíšte nám na tipy@topky.sk

 

Viac o téme: PesDievčaZraneniaPohrýzené
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu