Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V Bratislave sa zrazili štyri autá: Pokrivené plechy, kolóny a zranené osoby

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Na konci pracovného týždňa mali policajti v hlavnom meste plné ruky práce. Ako nás informoval čitateľ a následne hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, v blízkosti prezidentského paláca došlo k zrážke štyroch áut. Nehoda si vyžiadala aj zranených.

Školáci dostali vysvedčenia a tešia sa na dlhé dva mesiace prázdnin. Vodiči v bratislavských uliciach to povedať nemôžu. Posledný školský deň krátko pred 15.00 hodinou sa poriadne skomplikoval. Ľudia sa ponáhľali domov a to je pravdepodobne dôvod zrážky štyroch áut v širšom centre hlavného mesta.

V Bratislave sa zrazili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Túto kolíziu nám potvrdil aj hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. K nehode došlo v blízkosti podjazdu na Hodžovom námestí. Podľa policajných informácií mal spôsobiť nehodu 63 – ročný muž, ktorý sa pravdepodobne pri výjazde z podjazdu nevenoval vedeniu svojho vozidla zn. Mazda naplno. "Následne došlo k nárazu do radu v kolóne stojacich osobných motorových vozidiel zn. Škoda Fabia, Škoda Octavia a Škoda Felicia," opísal Szeiff.

Náraz spôsobil u dvoch osôb ľahké zranenia, na základe ktorých boli prevezené k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc. Po vykonaní dychovej skúšky sa preukázal negatívny výsledok. Škoda spôsobená pri nehode bola predbežne vyčíslená na 9000 eur. "Presné príčiny ako aj okolnosti, ktoré nehode predchádzali sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," uzavrel hovorca.

 

Viac o téme: ZrážkaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu