Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Desivá nehoda na R1: Po zrážke kamiónov a VW stáli pri vodičoch všetci svätí

Nehoda na R1 Zobraziť galériu (7)
Nehoda na R1 (Zdroj: polícia)

ZVOLEN - Dnes v skorých ranných hodinách došlo na R1 k nehode. Vodič kamiónu naloženého drevom, stratil kontrolu nad svojim vozidlom. Dôsledkom nehody je uzavretie cesty smerom na Bratislavu a nepríjemná obchádzka cez Žarnovicu. Nešťastie si žiaľ vyžiadalo zranenia. Polícia v tomto prípade vylúčila alkohol.

Ako informovala polícia, k nehode na R1 došlo v skorých ranných hodinách. Spôsobil ju vodič kamiónu a to pravdepodobne v dôsledku mikrospánku. Muž stratil nad svojim vozidlom kontrolu a prešiel cez zvodidlá do protismeru. Naložené vozidlo sa podľa všetkého v dôsledku nárazu prevrátilo, pričom sa na cestu vysypalo drevo.

FOTO Desivá nehoda na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

K nešťastiu prispel ďalší vodič, ktorý svojim kamiónom prechádzal v tom čase cez úsek medzi Zvolenom a Bratislavou. Ten do prevráteného a vysypaného nákladu narazil. Následne do nich ešte narazilo jedno osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Caddy. Polícia potvrdila, že pri nehode sa zranil vodič prevráteného kamiónu. Pri dychovej skúške bol alkohol u vodičov vylúčený.

FOTO Desivá nehoda na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

"Momentálne je stále premávka smerom na BA uzatvorená úplne, odkláňame dopravu cez Žarnovicu po starej ceste," oznámili policajti. Ako priznali, robia všetko pre to, aby v opačnom smere premávka priebežne fungovala aspoň v jednom pruhu. Vodiči, ktorí sa vydali na cestu po tejto trase, by sa preto mali obrniť trpezlivosťou. 

FOTO Desivá nehoda na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

FOTO Desivá nehoda na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

Ako nám potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel, pri nehode sa zranili až dve osoby. "27 – ročný muž bol s úrazom hlavy a ramena prevezený do nemocnice v Žiari nad Hronom. Druhý, 33 – ročný muž, ktorý utrpel úraz ramena a dolnej končatiny, bol prevezený do nemocnice v Banskej Bystrici," informoval Chmel. 

Viac o téme: NehodaKamiónR1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu