Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poslankyňa Bašistová to so svojím dekoltom prestrelila: Hlasovanie či kasting do šteklivého filmu

Poslankyňa Alena Bašistová Zobraziť galériu (6)
Poslankyňa Alena Bašistová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Zábery, ktoré sa nám podarilo včera v parlamente zachytiť sú naozaj žalostné. Top, ktorý jedna z poslankýň predviedla, niektorým prítomným vyrazil dych. Vykúkajúce prsia maskovala výrazným krížom, nuž nepodarilo sa. Poslanci KDH by sa pri pohľade na Alenu Bašistovú pravdepodobne v duchu prežehnávali. Prečo prišlo k tomuto faux pas môžeme len hádať. Možno iba ráno nestíhala a takto to dopadlo.

Vo štvrtok 15. júna 2017 sa v parlamente volil nový riaditeľ RTVS. Boli sme tam, a to čo nás zaujalo nebolo práve oku lahodiace. Poslankyňa Alena Bašistová (40) vyrazila dych nejednému prítomnému. O zanechaní príjemného dojmu sa pravdepodobne hovoriť nedá. Vyzerá to tak, že sa pani poslankyňa so svojim zovňajškom veľmi nezaoberala. Pohľad na jej prsia mohol v niektorých vyvolať pocit, že sa ocitli v zlej miestnosti a namiesto hlasovania prišli na kasting na film pre dospelých. 

Poslankyňa Bašistová to so
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Oblečený modrý top s výstrihom, z ktorého jej prsia vykúkali viac ako sa na ženu v jej veku a postavení patrí, sa odpúšťa ťažko. Viditeľne zlý výber zvolila aj pri podprsenke, ktorá jej už vôbec nedopomohla. Retiazka s výrazným krížom možno bola určená ako maskovací manéver, no ani to sa nepodarilo. Pani poslankyňa jednoducho asi nemala svoj deň. Jedno je ale isté, nabudúce by si mohla dvakrát premyslieť, ako sa do parlamentu vychystá. 

Poslankyňa Bašistová to so
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

 

 

 

 

Viac o téme: MódaParlamentPoslankyňaAlena Bašistová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu