Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vážna nehoda pri Bánovciach nad Bebravou: Zranení sú traja ľudia vrátane dieťaťa!

Pri nehode na obchvate sa zranili traja ľudia. Zobraziť galériu (3)
Pri nehode na obchvate sa zranili traja ľudia. (Zdroj: PZ SR)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Zranenia troch ľudí, z ktorých bolo jedno dieťa, si vyžiadala dopravná nehoda dvoch osobných áut, ku ktorej došlo v nedeľu (21.5.) okolo 2.00 h na štátnej ceste I/9 pri Bánovciach nad Bebravou. Pri udalosti na bánovskom obchvate zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou, informoval dnes TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Išlo o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel, ktoré boli uviaznuté vo zvodidlách vo vzájomnej vzdialenosti asi 80 metrov. Účastníkom udalosti bolo i tretie osobné vozidlo, ktoré narazilo do odtrhnutého kolesa jedného z havarovaných automobilov," opísal Petrík. V dôsledku dopravnej nehody sa podľa neho zranili tri osoby, z toho jedno dieťa, všetky boli mimo postihnutých vozidiel.

Vážna nehoda pri Bánovciach
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ SR)

"Zasahujúci hasiči v súčinnosti so zdravotníkmi poskytli zraneným osobám predlekársku pomoc a asistovali pri ich naložení do sanitiek záchrannej zdravotnej služby. Následne na havarovaných automobiloch vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny," priblížil Petrík. Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči asistovali pri bezpečnom naložení postihnutých automobilov na vozidlá odťahovej služby. 

Vážna nehoda pri Bánovciach
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ SR)

Viac o téme: Bánovce nad BebravouTrenčiansky kraj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu