Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V šarišskej osade sa vraj stalo čosi zázračné: Na vydesenú školáčku sa pozerali Ježišove oči

Nová čirčianska senzácia. Zobraziť galériu (3)
Nová čirčianska senzácia. (Zdroj: TV MARKÍZA)

ČIRČ - Zo šarišskej obce Čirč sa stáva nové pútnické miesto na mape Slovenska. Dôvodom je Kristovo zjavenie, ktoré vraj videla 16-ročná školáčka z osady. Na tráme jednej z chatrčí sa jej mali ukázať svietiace Ježišove oči.

Kto príde k miestu údajného zjavenia cez deň, nemôže si nevšimnúť výjav na dreve, ktorý pripomína ľudské oči. Školáčka z východoslovenskej obce tvrdí, že sa v noci na dreve objavilo jasné svetlo, a potom si na ňom všimla oči. Ako zaznelo v reportáži TV Markíza, podľa obyvateľov Čirča oči na dreve predtým neboli.

Milióny veriacich môžu prísť o ilúzie: Pápež otvorene o zjaveniach v Medžugorí

Senzácia sa rýchlo rozšírila za hranice obce a do Čirča už začali prichádzať prví pútnici, napríklad zo Šarišského Jastrabia. Kto odteraz prejde okolo chatrče, nezabudne sa prežehnať. Na dome visia obrázky svätých a pod nimi horia zapálené sviečky.

V šarišskej osade sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Či by mohlo ísť skutočne o zázrak, k tomu sa miestny kňaz nevyjadril. Čirčania si však myslia, že je to znamenie, len si nie sú celkom istí, či od Boha alebo diabla. Teraz čakajú, či sa nadprirodzená sila neohlási znova.

Pred necelým rokom sa mala zjaviť tvár Ježiša na sporáku v jednom z domov v tatranskej osade Batizovce. Aj vtedy miestni hovorili o zázraku a z domu sa stalo lokálne pútnické miesto. 

V šarišskej osade sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: OsadaZjavenieJežišove očiČirč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu