Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prievidžanky oslavujú: Sériový gaťkozlodej Michal (32) dolapený! Z jeho úlovku vám padne sánka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

PRIEVIDZA - Ženy z Hornej Nitry si môžu vydýchnuť. Záhadne im mizla spodná bielizeň a plavky. Nestačili sa diviť a nechápali, čo to má znamenať. Policajti ale dolapili 32-ročného Michala, ktorý má krádeže nohavičiek a podprseniek na svedomí.

Ženy si vyvesili na šnúry čistú bielizeň, keď ju išli pozbierať, ostali v šoku. Nohavičky, podprsenky, či plavky chýbali. "Obžalovaný v období od decembra 2015 do augusta 2016 zo sušiakov na bielizeň odcudzil šiestim ženám v Zemianskych Kostoľanoch, Čereňanoch a Bystričanoch spodnú bielizeň za účelom svojho sexuálneho uspokojovania. Postupne ukradol 65 kusov nohavičiek, 23 podprseniek, dvoje dámske  plavky, jedny pánske plavky a dva kvetináče s muškátmi," informoval hovorca trenčianskeho krajského súdu Roman Tarabus.

Michal sa ku skutkom priznal. Ako povedal, na bielizni sa uspokojoval a kvety vzal priateľke. Súd mu uložil podmienečný trest odňatia slobody na tri roky so skúšobnou dobou 30 mesiacov. Taktiež mu nariadili ochranné sexuologické liečenie ambulantnou formou. "Obžalovaný je povinný poškodeným ženám nahradiť spôsobenú škodu v celkovej výške 736 eur," ozrejmil Tarabus.

Prievidžanky oslavujú: Sériový gaťkozlodej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Nepoučiteľný Michal 

Michal sa ale nepoučil a znova vyčíňal. "32-ročný Michal z okresu Prievidza bol len pred nedávnom odsúdený za krádež a porušovanie domovej slobody. Aj vtedy, aj v utorok bola jeho objektom spodná bielizeň," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Prievidžanky oslavujú: Sériový gaťkozlodej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Thinkstock)
 


Prečítajte si aj:

Najkurióznejšia krádež roka: Bezpečnostná kamera v Bratislave nakrútila VIDEO svojho konca


V noci z pondelka na utorok zvalil v Novákoch ženu na trávnik a začal ju vyzliekať. Na otázku "prečo to robí a či chce telefón", odpovedal, že si prišiel po niečo iné. "Žena sa aktívne bránila. Pohrýzla ho do stehna a zadku. Okoloidúci svedok na muža zakričal, čo ho vyrušilo," opísala policajná hovorkyňa s tým, že prievidzskí kriminalisti muža do pár hodín vypátrali. "Sudca obvineného v stredu vzal do väzby, pretože existuje obava, že bude pokračovať v trestnej činnosti. Proti rozhodnutiu o väzbe obvinený podal sťažnosť, o ktorej po predložení spisu rozhodne Krajský súd v Trenčíne," uzavrel Tarabus.

Viac o téme: ZlodejMužNohavičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu