Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Postrach podnikateľov zo Senca: Pavol (35) vykrádal prevádzky, policajti mu klepli po prstoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SENEC - Seneckí podnikatelia si môžu vydýchnuť. Od marca ich terorizoval páchateľ, ktorý opakovane kradol v rôznych prevádzkach. Policajti na prípade intenzívne pracovali, podozrivého Pavla z Bratislavy už zadržali.

Pavol cez víkend v sobotu skoro ráno poškodil vstupné dvere jednej z reštaurácii v blízkosti centra mesta Senec. Vošiel dnu, no vyrušil ho náhodný okoloidúci. Okamžite zalarmoval políciu a muži zákona pohotovo konali. Pavla obmedzili na osobnej slobode a predviedli ho na policajnú stanicu. Pavol aj tak stihol majiteľovi reštaurácie spôsobiť škodu na dverách vo výške 700 eur. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Senci vzniesol 35-ročnému Pavlovi B. z Bratislavy obvinenie z prečinu krádeže v štádiu pokusu," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 


Prečítajte si aj:

Hanba v Rakúsku: Zadržali dvoch Slovákov, majú na svedomí 16 krádeží vlámaním


Pavol je pekný kvietok

Policajti ale následným vyšetrovaním zistili, že obvinený sa dopustil aj ďalších krádeží. Vyšetrovateľ ho preto obvinil z 13 prípadov krádeží vlámaním do rôznych podnikateľských prevádzok v Senci. "K spáchaniu skutkov malo dôjsť v období od mesiaca marec 2017, pričom predmetom záujmu boli peniaze, ako aj rôzna elektronika a výpočtová technika," doplnil Szeiff. Vyšetrovateľ zo Senca spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného.     

Viac o téme: KrádežePolícia Senec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu