Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Michaela (†19) zmizla pred dvomi mesiacmi: Otrasné zistenie, vrah telo odvliekol do stodoly

Michaela zmizla začiatkom marca, zomrela rukou vraha Zobraziť galériu (6)
Michaela zmizla začiatkom marca, zomrela rukou vraha (Zdroj: Foto: Polícia, Tv Markíza)

PREŠOV - Pred dvomi mesiacmi zmizla za záhadných okolností krásna Michaela. Naposledy ju videli s dvomi mužmi, ako opúšta hypermarket v Prešove. Po 20-ročnej žene sa zľahla zem. Až doteraz. Na povrch vyplávali šokujúce informácie o jej smrti.

V nedeľu večer sa mladíkovi z obce Abranovce v okrese Prešov naskytol otrasný pohľad. V stodole našiel pod doskami ukryté telo, ktoré už bolo v štádiu rozkladu. Na miesto dorazili do niekoľkých minút kriminalisti. "Následným preverovaním bolo zistené, že s najväčšou pravdepodobnosťou ide o 20-ročnú ženu z obce Kechnec, z okresu Košice – okolie, ktorá bola nezvestná od februára tohto roku. Na definitívne potvrdenie totožnosti boli odobraté vzorky DNA," informoval hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik s tým, že podľa predbežnej správy z pitvy niekto nebohej spôsobil zranenia, ktoré viedli k jej smrti. "Páchateľ mal žene stlačiť rukami krk, pričom došlo k zlomeniu jazylky a následnému uduseniu," podotkol. 

Michaela (†19) zmizla pred
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Tv Markíza)

Ešte počas zaisťovania stôp kriminalistami muži zákona zadržali podozrivého 32-ročného Roberta. Býval v susednom dome. "Polícia už v deň nálezu nebohej zadržala ako podozrivého 32-ročného Prešovčana. Vyšetrovateľ vtedy začal trestné stíhanie pre zločin zabitia. Na základe zistených dôkazov bol skutok prekvalifikovaný na obzvlášť závažný zločin vraždy, z ktorého bol následne podozrivý 32-ročný Prešovčan aj obvinený," ozrejmil policajný hovorca. 

Robert
Zobraziť galériu (6)
Robert  (Zdroj: Foto: Polícia, Tv Markíza)

Miesto, kde telo nebohej našli
Zobraziť galériu (6)
Miesto, kde telo nebohej našli  (Zdroj: Foto: Polícia, Tv Markíza)

Vrah sa priznal

Ako informovala televízia Markíza, starosta obce František Štofko povedal, že muž sa k otrasnému skutku priznal. Michaelu podľa jeho slov zavraždil na posteli a odvliekol na miesto, kde sa našla.   

nebohá Michaela
Zobraziť galériu (6)
nebohá Michaela  (Zdroj: Foto: polícia)

Róbert pracoval v pohostinstve na prešovskom sídlisku. Miestni sa domnievajú, že v prípade hral rolu aj alkohol. Počas osudného stretnutia s Michaelou mal byť prítomný aj ďalší kamarát. Robert čaká na svoj ďalší osud v cele policajného zadržania. V prípade, že mu vinu dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody až na 20 rokov.  

Viac o téme: VraždaPátranieMichaela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu