Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najkontroverznejší boháč na Slovensku ponúka svoju pýchu na predaj: FOTO Kto dá za toto milión?

Ladislav Bašternák Zobraziť galériu (4)
Ladislav Bašternák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Neexistuje snáď ani jeden človek na Slovensku, ktorý nepozná meno Ladislava Bašternáka. Človek, ktorý je spájaný s daňovými podvodmi a podozrivými obchodmi s Robertom Kaliňákom si aj naďalej veselo behá po svete. Netají sa luxusom, ktorým sa obklopuje, čo potvrdzuje aj jeho miliónové auto Bugatti Veyron. Všetky indície ale nasvedčujú tomu, že sa ho nedotknuteľný muž chce zbaviť.

Po zverejnení záznamov STK sa s menom Bašternák vynoril ďalší škandál. Nejasnosti s najazdenými kilometrami na jeho luxusnom Bugatti obleteli Slovensko. Teraz sa s najväčšou pravdepodobnosťou snaží svojho tátoša zbaviť. Svedčí o tom ponuka slovenského autobazáru zverejnená na nemeckom portáli. Pravdepodobnosť, že ide práve o Bašternákove auto je vysoká. Na našich cestách sa totiž takýchto drahých vozidiel Bugatti Veyron nepohybuje veľa.

Najkontroverznejší boháč na Slovensku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: carimpex.sk )

Bašternák bol s luxusným Bugatti na STK-áčke: Ten pohľad na najazdené kilometre, tak to je gól!

Ako je zvykom, všetko čo sa týka Bašternáka, neobchádza ani Igora Matoviča. Ten sa vyjadruje ku každej kauze a takúto príležitosť si taktiež nenechal ujsť. "Biely kôň Kaliňáka a Fica sa narýchlo zbavuje majetku. Ficova prokuratúra ho kryje a umožňujú mu tak postupne prepisovať svoje majetky na spriaznené osoby, rozpredávať hodnotné kúsky... až nakoniec, keď bude Bašternák obvinený za milióny eur, ktoré nám ukradol, nebude čo vziať," napísal na svojom facebookovom profile Matovič.

Najkontroverznejší boháč na Slovensku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Igor Matovič )

O sume, za ktorú sa luxusný štvorkolesový tátoš predáva sa väčšine Slovákov ani nesníva. Presne 999 – tisíc eur je uvedených na stránke ponúkajúcej auto. Nad otázkou, či auto niekoho osloví a nájde si svojho budúceho majiteľa visí veľký otáznik. Jedno je však isté, terajšiemu majiteľovi už doslúžilo a tak je možné, že kontroverzného podnikateľa uvidíme jazdiť na novom vozidle. 

Viac o téme: BugattiMatovičBašternákPredaj auta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu