Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Nehoda audín na D1: Zranili sa štyria, vrtuľník prevážal do nemocnice mamu so synčekom (2)

Pri nehode na D1 zasahoval aj záchranársky vrtuľník ATE Zobraziť galériu (2)
Pri nehode na D1 zasahoval aj záchranársky vrtuľník ATE (Zdroj: Foto: ATE)

BRATISLAVA - Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala ešte včera večer na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy. Zrazili sa tam tri autá, zasahovať musel aj záchranársky vrtuľník. Do Detskej fakultnej nemocnice do Bratislavy prevážal len dvojročného chlapčeka spolu s mamičkou.

Nahlásenie o nehode hasiči dostali tesne po 17.30 hodine. Na miesto boli vyslané dva kusy hasičskej techniky s piatimi hasičmi. "Účastníkmi nehody boli traja dospelí a jedno dieťa. Boli pri vedomí a utrpeli len ľahšie zranenia," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Nehoda audín na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: ATE)

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti nehody. "Podľa doposiaľ zistených informácií z miesta dopravnej nehody príčinou stretu dvoch osobných vozidiel značky Audi a osobného vozidla značky Toyota bol pravdepodobne mikrospánok jedného z vodičov," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková. Potvrdila, že vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u všetkých zúčastnených vodičov vylúčené. 


Prečítajte si aj:

MIMORIADNY ONLINE Hromadná nehoda na diaľnici pod Tatrami: Hrozivé FOTO bieleho pekla


"Žena a maloleté dieťa - spolujazdci jedného z vozidiel - boli vrtuľníkom s dosiaľ neustálenými zraneniami prevezení na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," informovala hovorkyňa. Výška škody spôsobená dopravnou nehodou bude vyčíslená dodatočne. "Presné príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody, sú v súčasnosti predmetom objasňovania," dodala. Diaľnica bola na potrebný čas uzavretá. 

Viac o téme: NehodaZáchranaDiaľnicaVrtuľník D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu