Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Vážna nehoda vo Veľkom Mederi: Kamionistovi vbehol do cesty tínedžer (15)

Vážna nehoda vo Veľkom Mederi Zobraziť galériu (3)
Vážna nehoda vo Veľkom Mederi (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

VEĽKÝ MEDER - Vážna dopravná nehoda sa stala krátko poobede vo Veľkom Mederi. Kamión zrazil 16-ročného chlapca. Záchranári bojovali o jeho život, zasahoval vrtuľník.

Nehoda sa stala okolo 13-tej hodiny. Vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda v smere na obec Okoč vbehol kamionistovi do cesty 15-ročný tínedžer, potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. "Polícia v týchto chvíľach stále dokumentuje vážnu dopravnú nehodu s mladistvým chodcom v meste Veľký Meder. Podľa prvotných informácií mal 15-ročný mladík pri hre vbehnúť náhle pod kolesá prichádzajúceho ťahača s návesom. 42 ročný vodič kamiónu aj napriek brzdeniu nedokázal zrážke zabrániť a došlo k stretu s mladíkom," doplnila policajná hovrokyňa. 

Na miesto do niekoľkých minút dorazili privolaní záchranári."Chlapec utrpel vážne zranenie, oživovali sme ho a vrtuľníkom previezli do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Na mieste nehody bol privolaný aj znalec z odboru cestná doprava. Polícia presné príčiny nehody naďalej vyšetruje. 

FOTO Vážna nehoda vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

FOTO Vážna nehoda vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

 

 

Viac o téme: NehodaTínedžerVeľký Meder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu