Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrozivé FOTO tragédie pri Ilave, memento pre vodičov: Zahynula mama troch detí Mirka (†46)

Tragédia v okrese Ilava Zobraziť galériu (7)
Tragédia v okrese Ilava (Zdroj: Foto: FB, Polícia)

KLOBUŠICE - Obrovské nešťastie sa stalo v nedeľu ráno. Dve autá sa zrazili v protismere. Bilancia nehody je veľmi smutná. Spolujazdkyňa Mirka zomrela, jej manžel Milan bojuje o život a Štefan z druhého auta utrpel tiež vážne zranenia. Tri deti tak prišli o svoju mamičku.

Tragédia sa stala včera, desať minút pred ôsmou ráno na ceste medzi obcou Prejta a Klobušice. Milan (44) z Košece sedel za volantom Subaru Legacy, spolujazdkyňou bola jeho manželka Mirka (†46). Zrazil sa s Hyundaiom Getz, ktorý viedol 37-ročný Štefan z Nemšovej.

Okolnosti tragédie

Ako informovala hovorkyňa trančianskych policajtov Elena Antalová, k nehode malo dôjsť tak, že vodič Subaru neprispôsobil rýchlosť jazdy a po prejdení pravotočivej zákruty sa dostal do protismeru, kde sa snažil auto dostať späť do svojho jazdného pruhu. Pri vyrovnávaní auta vo svojom jazdnom pruhu sa auto stočilo do ľavej strany. Šmykom sa dostalo do protismernej časti cesty, kde pravým bokom - spolujazdcovou stranou narazilo do prednej časti Hyundaiu. Silný náraz odhodil obe autá mimo cestu do poľa.

Hrozivé FOTO tragédie pri
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Hrozivé FOTO tragédie pri
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút privolaní záchranári. "46-ročná žena, žiaľ, utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom. 44-ročného muža sme s úrazom hlavy letecky trasportovali do nemocnice v Trenčíne a 37-ročného muža s úrazom hrudníka sme previezli tiež do trenčianskej nemocnice," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Hrozivé FOTO tragédie pri
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: FB, Polícia)

Hrozivé FOTO tragédie pri
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia pri Zlatých Moravciach: Jaro (†45) ležal na ceste, desivý náraz s peugeotom


Na mieste nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Na autách vznikla totálna škoda asi 6.000 eur. "Vodičom bola odobratá krv na zistenie požitie alkoholu v trenčianskej nemocnici," doplnila policajná hovorkyňa. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie a ublíženia na zdraví. Príčina a miera zavinenia nehody je v štádiu vyšetrovania.

 

Viac o téme: NehodaTragédiaIlavaKlobušice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu