Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nehoda so smutným koncom: Čelnú zrážku neprežila spolujazdkyňa v jednom z áut

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

ILAVA – Tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes ráno medzi obcami Klobušice a Prejta v okrese Ilava, si vyžiadala život spolujazdkyne. Pri čelnej zrážke dvoch áut ostali traja ľudia zakliesnení v aute, vyslobodili ich hasiči.

Najťažšie zranená spolujazdkyňa však utrpela také rozsiahle poranenia, ktorým na mieste podľahla. Lekár leteckých záchranárov si do svojej starostlivosti prevzal ťažko zraneného vodiča, ktorý utrpel rozsiahle poranenia viacerých častí tela.

Po neodkladnom zdravotnom ošetrení ho preložili na palubu vrtuľníka a vo vážnom stave s polytraumou letecky transportovali do Fakultnej nemocnice v Trenčíne. Informovala o tom hovorkyňa Air – Transport Europe Zuzana Hopjaková.

„Po čelnej zrážke, ku ktorej došlo medzi dvoma osobným autami, sa na mieste nachádzali traja zranení, ktorí ostali vo vozidlách zakliesnení. Po prílete k miestu nehody už boli za pomoci hasičov všetci zranení z vozidiel vyslobodení. Najťažšie zranená spolujazdkyňa z jedného z áut však utrpela rozsiahle poranenia, ktorým na mieste podľahla," uviedla Hopjaková

Ako doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, cesta I/61 bola po ťažkej dopravnej nehode, pri ktorej skončilo jedno z áut prevrátené na streche, úplne neprejazdná. Po odlete vrtuľníka bola prejazdná v jednom smere. „Na miesto bol vyslaný vyšetrovateľ aj znalec," dodala.

Nehoda so smutným koncom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: odoprave.info )

Viac na odoprave.info

Viac o téme: NehodaIlava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu