Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia je bezradná: Prípad záhadného zmiznutia mladej mamičky Andrey je poriadne zamotaný

Andrea Vlčeková Zobraziť galériu (3)
Andrea Vlčeková (Zdroj: reprofoto tv markíza)

HLOHOVEC - Koncom marca obletela Slovenskom správa o záhadnom zmiznutí mladej mamičky. Podľa zverejnených informácií ju uniesol neznámy páchateľ spred školy. Dve deti do dnes nevedia, kde je ich mamička.

Andrea Vlčeková zmizla este v decembri 2016. Podľa polície došlo vtedy v Hlohovci na ulici R. Dilonga v blízkosti materskej školy k zločinu pozbavenia jej osobnej slobody. Maskovaní muži ju mali násilím vtiahnuť do auta. Polícia podozrieva zo skutku jej exmanžela Miroslava Vlčeka. Najprv bol nezvestný, zadržali ho niekoľko dní po zmiznutí exmanželky. 

Podľa našich informácií sa Miroslav pár týždňov pred Andreiným zmiznutím vrátil z väznice, kde ho väzobne stíhali pre ekonomickú trestnú činnosť. Andrea sa s ním počas toho, čo sedel, rozišla a našla si nového partnera. Miroslava údajne obrala o majetok. Mala ho rozpredať, čo exmanžel zle znášal.

Miroslav bol celoštátne hľadaný
Zobraziť galériu (3)
Miroslav bol celoštátne hľadaný  (Zdroj: reprofoto tv markíza)
 

Polícia bezmocná

Napriek rozsiahlej policajnej akcii v meste Hlohovec, ako aj na území západného a stredného Slovenska a taktiež dôslednej a stále pretrvávajúcej operatívno-pátracej činnosti, polícia do dnes Andreu nenašla.


Prečítajte si aj:

Ostrosledovaný prípad unesenej Andrey: Prvá stopa polície, FOTO posledné zábery slobody!


Polícia preto aj prostedníctvom sociálnej siete prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po matke dvoch detí. Akékoľvek informácie súvisiace s Andreinou nezvestnosťou môžete polícii anonymne poskytnúť na číslach 158 alebo +421 915 727 179 alebo na npzj.naka@minv.sk.

Polícia je bezradná: Prípad
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: ZmiznutieHlohovecAndrea Vlčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu