Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vodička (36) vystúpila pri Kremnici z auta, chcela si oddýchnuť: Otrasný nález sa ukrýval v tráve

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

KREMNICA - Otrasný pohľad sa naskytol vodičke, ktorá si chcela počas jazdy oddýchnuť. Vystúpila z auta a v tráve zahliadla niečo nezvyčajné. Keď prístupila bližšie, oblial ju studený pot.

Vodička (36) zahliadla v tráve ľudskú lebku. Okamžite zavolala políciu. "Vo štvrtok vo večerných hodinách sme prijali oznámenie o náleze ľudskej lebky v trávnatom poraste. Informáciu nám oznámila 36-ročná vodička, ktorá prechádzala po ceste v smere od Žiaru nad Hronom do Kremnice," opísala hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková.

Vodička (36) vystúpila pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pred obcou Kremnica zbadala žena v tráve asi 10 metrov od cesty ľudskú lebku. "Na miesto nálezu bol vyslaný súdny lekár, ktorý sa na mieste predbežne vyjadril, že lebka vykazuje znaky hrubého násilia, pričom k spôsobu ich vzniku sa nevyjadril," doplnila policajná hovorkyňa. Na lebke vidno výraznú dieru, ktorá mohla vzniknúť aj strelným poranením.


Prečítajte si aj:

FOTO Lovec zmizol v Afrike bez stopy: Strašný nález v telách dvoch krokodílov


Nájdený kostrový nález polícia zaslala znalcom zo súdneho lekárstva. "V súvislosti s nálezom sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uzavrela Kováčiková.  

Viac o téme: LebkaOdpočinokNález Kremnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu