Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľkonočná šibačka sa zvrtla: Bizarné náhody, ktoré Slovákom zničili sviatky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

BRATISLAVA – Pre väčšinu Slovákov sú veľkonočné sviatky príležitosťou na oddych, zábavu a stretnutie s rodinou. Najkrajšie sviatky roka však dokážu aj potrápiť. Prečítajte si, aké kuriózne udalosti pokazili šibačku a oblievačku klientom poisťovne UNIQA.

Ocikaný tablet

Likvidátori z poisťovne riešili netradičnú veľkonočnú udalosť mladého páru. Dievčina žijúca v domácnosti so svojimi rodičmi si čakanie na priateľa - šibača krátila hrami na tablete. Mládenec dorazil na návštevu k svojej priateľke aj s malým šteniatkom, ktoré oblievačku pochopilo sebe vlastným spôsobom. Malý psík v snahe označiť si svoje teritórium sa vymočil na tablet dievčiny, ktorý následne stratil svoju funkčnosť. Poisťovňa zaplatila klientke škodu z poistenia zodpovednosti z držby psa, ktorú mali rodičia mládenca uzatvorenú v rámci poistenia zariadenia domácnosti.

Nešťastné video

Poistnú udalosť nahlásili minulý rok poisťovni UNIQA rodičia z východného Slovenska. Šibači oblievali svoju spolužiačku v kúpeľni jej domu  a jeden z nich všetko nakrúcal na svoj smartfón. Chlapec sa však šmykol na mokrej podlahe a pri páde si udrel hlavu. Hoci strávil noc v nemocnici na pozorovaní, našťastie sa nepotvrdilo žiadne vážne zranenie. Odniesol si to len mobilný telefón, ktorý sa mu pri páde vyšmykol z rúk a na mokrej podlahe sa úplne rozbil. Udalosť bola hradená z poistenia zodpovednosti za škodu, ktorú mali rodičia dievčaťa uzatvorenú v rámci poistenia zariadenia domácnosti.

Veľkonočná šibačka sa zvrtla:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Tomáš Somr)

Vytopená suseda

Udalosť, ktorá spôsobila zatečenie bytu, sa stala v meste západného Slovenska. Gymnazisti prišli poliať svoju spolužiačku, ktorá bývala v paneláku. Spolužiačku hodili do vane a tam ju oblievali a sprchovali. Z hlavy sa jej pritom zošuchla šatka, ktorú mala na hlave a následne upchala odtok. Na pustenú sprchu po oblievačke už nikto nemyslel. Za krátky čas už zvonila suseda, že im zo stropu kvapká voda a zateká po stene. Škoda spôsobená susedom bola uhradená z poistenia zodpovednosti za škodu poistenú v rámci zariadenia domácnosti.

Veľkonočné koláče

Pani Viere vyhodila neskoro večer elektrická rúra elektrinu v celom dome práve v čase, keď piekla veľkonočné koláče. Keďže v období sviatkov nevedela zohnať elektrikára, v núdzi zavolala na linku asistenčnej služby poisťovne s tým, že celý dom je bez prúdu a ističe nejdú nahodiť späť. Operátori asistenčnej služby jej zabezpečili opravára z najbližšieho väčšieho mesta, ktorý vyrazil na miesto a poruchu ešte v ten večer odstránil. Domácnosť bez elektriny v celom dome by totiž mohla znehodnotiť napríklad obsah mrazničky. 

Viac o téme: ŠibačkaOblievačkaVeľká noc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu