Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO šialenej nehody pri Martine: Preletel križovatkou a v plnej rýchlosti napálil do kamiónu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

BYSTRIČKA - Nezmyselná dopravná nehoda. Vodič osobného motorového vozidla vletel v plnej rýchlosti do križovatky. Video zachytáva jeho neuvážené konanie ohrozujúce ostatných šoférov. Zábery ako vystrihnuté z akčného filmu.

Denne prichádza pre nepozornosť vodičov k dopravným nehodám. Mnohé z nich žiaľ končia tragicky. Video, ktoré bolo zverejnené na sociálnej sieti, je jedno z tých, ktoré by malo slúžiť ako varovanie. To, ako dopadol vodič tohto auta, nie je jasné. Isté však je, že jeho spôsob jazdy ohrozil životy ostatných účastníkov premávky.

VIDEO šialenej nehody pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vodič, ktorý do križovatky prichádza z vedľajšej cesty, do nej v plnej rýchlosti vletel. Nie je vidieť ani náznak snahy o zastavenie. Hlavná cesta bola pritom plná áut. Bol by zázrak, keby na tak frekventovanej ceste neprišlo k nehode. Preto nie je prekvapením, ako sa celá situácia skončila. Auto teda vyletelo z vedľajšej cesty rovno pod kolesá kamiónu.

VIDEO šialenej nehody pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Pri zrážke kamiónom ani nepohlo, čo sa o osobnom vozidle povedať nedá. To sa niekoľkokrát na ceste otočilo a zanechalo za sebou stopy. Rozbité plechy a sklo bolo všade. Či si dotyčný chcel vyskúšať a napodobniť akčné scény z hollywoodskych filmov nie je známe. Video by ale malo slúžiť ako prevencia pred šialenou jazdou. Predsa len, život je krehký a nikto sa určite nechce stať obeťou tragickej nehody. 

Patrik Paťko

Dnes sa podarilo nahrať pod Bystričkou

Viac o téme: NehodaAutoKrižovatkaBystrička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu