Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollár prezradil, že sa Kaliňák stretol s mafiánskym bosom Piťom: Kde to bolo?

Megaproces s Piťovcami Zobraziť galériu (5)
Megaproces s Piťovcami (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Natrel ho? Poslanec a podnikateľ Boris Kollár prezradil, kde sa minister vnútra mal stretnúť s mafiánskym bosom Róbertom Ondrejčákom alias Piťom. Ten dnes sedí v base. Kollár tesne po parlamentných voľbách vyhlásil, že s Ondrejčákom sa nestretol iba on, ale aj Robert Kaliňák. Teraz prehovoril, kde to malo byť.

Kollár vyhlásil ešte tesne po parlamentných voľbách, že minister vnútra sa s stretol s bosom Róbertom Ondrejčákom. "S pánom Ondrejčákom sa stretol aj pán Kaliňák, a to nemôže poprieť," vyhlásil multiotecko a poslanec. Kaliňák na túto vetu neveriacky zazeral a gúľal očami. Jeho komická mimika následne obletela sociálne siete.

Ondrejčák (vľavo) v súdnej sieni
Zobraziť galériu (5)
Ondrejčák (vľavo) v súdnej sieni  (Zdroj: Jan Zemiar)

S otázkou, aby prezradil, kde presne sa mali stretnúť, bol Kollár konfrontovaný aj včera. Podľa portálu tvnoviny.sk Kollár vyhlásil, že to malo byť na Donovaloch. „Mal som informácie, že na Donovaloch," s tým, že on ich priamo nevidel, ale informáciu má zo zdroja, ktorý "mohol byť relevantný".

Požiadali sme o reakciu aj ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Ministerstvo vnútra nám však do uzávierky neodpovedalo.

Domáhal sa Lipšica

Zaujímavosťou je, že Piťo, ktorý dnes sedí v base, sa chcel stretnúť aj s vtedajším ministrom vnútra Danielom Lipšicom. Chcel sa s ním pozhovárať o vražde Ernesta Valka. Podľavlastných slov chcel pomôc s objasnením vraždy známeho právnika. Stanovil si však podmienku, že iba osobne s Lipšicom sa bude rozprávať. Lipšic prezradil, že Piťo tvrdil, že má informácie, ktoré môžu pomôcť k vyšetreniu tejto vraždy. Lipšic ho vtedy odmietol. "Bolo to za čiarou," povedal dnes už bývalý exposlanec.

Kollár sa netají tým, že sa stretol s Piťom. Priznal tiež, že sa poznal aj s údajným niekdajším bosom bratislavského podsvetia Petra Steinhübela, prezývaného žaluď. Fotky, ktoré sa dostali k nám do redakcie, zachytávajú Kollára s Ondrejčákom na Kube. Kollár tvrdil, že to bola iba náhoda a fotky mali slúžiť na jeho diskreditáciu a zabráneniu vytvorenia pravicovej vlády, o ktorej sa práve rokovalo.

Kollár prezradil, že sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: topky)

Kollár prezradil, že sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: topky)

Viac o téme: Robert KaliňákBoris KollárRóbert Ondrejcsák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu