Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Teror slovenských policajtov: Obyčajné predbehnutie spustilo nezmyselnú kontrolu a buzeráciu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

TRENČÍN - Český vodič zažil komickú situáciu spojenú so slovenskými policajtmi. Počas svojej cesty po Slovensku si dovolil predbehnúť hliadku a to bola chyba. Príslušníci okamžite zareagovali a auto odstavili na krajnici. Nasledoval rozhovor, ktorý si prezieravý šofér zachytil na kameru.

Na zverejnených záberoch je zachytená situácia, nad ktorou sa pozastaví rozum každému normálne zmýšľajúcemu človeku. Česky hovoriaci vodič reagoval na jazdu slovenských policajtov, ktorý na ceste, kde je povolená rýchlosť maximálne 90 km/h išli podľa šoférovej navigácie rýchlosťou 80 km/h. Čech sa teda rozhodol policajné auto predbehnúť. Tí to nenechali bez odozvy a okamžite zareagovali.

VIDEO Teror slovenských policajtov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vodič bol odstavený na krajnicu a príslušník polície začal skúšať, čo sa dalo. Obvinil šoféra, že prekročil povolenú rýchlosť. Bežný človek by sa možno zľakol, tentokrát ale policajt natrafil na nesprávnu osobu. V tomto prípade sa to policajtovi nepodarilo, skúšal teda ďalej. Policajt vyzval šoféra k novému výmyslu: "Pán vodič, ukážte mi batožinový priestor." Nato sa český vodič rozohnil a začal sa brániť a odvolávať sa nato, že ak nemajú podozrenie zo spáchania trestného činu a nemajú pri sebe povolenie tak im nič neukáže.

VIDEO Teror slovenských policajtov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Z pozadia je počuť hlasy policajtov, ktorí okamžite reagujú a prekrúcajú situáciu. Zrazu šoféra vyzvali k dychovej skúške, s ktorou on nemal absolútny problém ale neodpustil si poznámku. "Mohli ste ušetriť, ja nepijem." Výsledok bol negatívny. Policajti sa išli podľa popisu vo videu poradiť do auta, čo pravdepodobne trvalo niekoľko minút. Keď sa jeden z nich vrátil aj s dokladmi, poslal vodiča preč a upozornil ho, aby jazdil opatrne. Načo bola táto kontrola dobrá asi neexistuje odpoveď, reakcie pod videom sú však zmiešané. Niektorí nadávajú na buzeráciu zo strany polície, iní obviňujú šoféra z arogantnosti. 

Viac o téme: VýsmechPolícia Kontrola Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu