Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zdenka (35) podstúpila v Martine unikátnu operáciu: Vážila 240 kíl, odrezali jej 30 kíl tuku

Zdenka to s jedením prehnala. Zobraziť galériu (3)
Zdenka to s jedením prehnala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

MARTIN/BRATISLAVA - Mladá Slovenka, ktorá to prehnala s návštevami chladničky, sa rozhodla pre radikálnu životnú zmenu. Žena zo Záhoria, ktorá vážila takmer štvrť tony, začala chudnúť a podarilo sa jej dostať až na 213 kíl, no prišiel problém s ovisnutým bruchom. Lekári však mali z odstránenia takéto množstva tuku obavy, a tak sa stretla s viacerými odmietnutiami. Vytrvalosť ale napokon priniesla svoje ovocie.

Tridsiatnička si prešla peklom: FOTO pred a po, zo škaredého kačiatka je dnes sexi kočka

Zdenka sa v reportáži TV Markíza priznala, že si za svoj stav môže sama. Rolu zohralo málo pohybu, veľa stravy a stres. "Sladké vody, sladké koláče, cukríky..." vymenovala všetky dobroty, ktorých by sa mal človek radšej strániť.

Zdenka (35) podstúpila v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

"Viac nemocníc som oslovila, kde ma väčšinou odmietli, ale našla som pána primára Homolu, ktorý sa rozhodol, že mi pomôže," povedala Zdenka o primárovi z nemocnice v Martine, ktorý sa podujal na odstránenie prebytočnej kože, vážiacej 28 kíl.

Operácia trvala tri a pol hodiny. „Operácia išla dobre. Teraz závisí od toho, aký bude pooperačný stav. Ako sa pacientka z toho pozviecha. A potom tá radosť, ktorú pacientka absolvuje..." uviedol odborník Igor Homola.

 

Zdenka (35) podstúpila v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zdenka si ešte pred zákrokom dala záväzok, že v decembri bude vážiť už iba 130 kíl, no uvažuje aj nad odstránením časti žalúdka. A je tu ešte jeden sen. Ak sa bude cítiť dobre, v máji sa chce s pánom doktorom pozrieť na Chopok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu