Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšia bizarná nehoda na východe: Zrážka, tehotná prišla o nohu, promile a TOPka na záver

K zrážke došlo približne sto metrov od priechodu pre chodcov Zobraziť galériu (2)
K zrážke došlo približne sto metrov od priechodu pre chodcov (Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - Včera večer sa stala v Turni nad Bodvou v okrese Košice okolie vážna dopravná nehoda. Vodič (38) si nevšimol chodkyňu Zuzanu (39) bez reflexných prvkov a takmer došlo k tragédii. Na prípade je zarážajúce, že Zuzana je tehotná, no napriek tomu sa poriadne potužila alkoholom.

Ako informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová, nehoda sa stala okolo 18-tej hodiny. Vodič (38) na dacii z okresu Košice okolie zrazil 39-ročnú chodkyňu z okresu Košice okolie. K nehode došlo na štvorramennej križovatke približne 100 metrov od autobusovej zastávky a priechodu pre chodcov. "Chodkyňa (39) prechádzala cez vozovku bez reflexných prvkov približne 100 metrov od priechodu pre chodcov na neosvetlenej križovatke v tmavom odeve, pričom z doposiaľ nezistených príčin nereagovala na blížiace sa vozidlo, ktoré premávalo v smere od obce Dvorníky smerom na obec Drienovec," opísala Mésarová.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda pri Žiline: Vodič (†36) zahynul, ďalší dvaja vyleteli z auta a prežili


Tehotná chodkyňa pod parou

Na miesto dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári. "39-ročnú ženu sme s polytraumou previezli do univerzitnej nemocnice v Košiciach," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Zuzana pri nehode utrpela podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia a v nemocnici jej amputovali nohu. K zraneniu iných osôb nedošlo. U vodiča požitie alkoholu polícia nezistila, chodkyni bola za tým účelom odobratá krv. 

TOPka na záver

Podľa informácií televízie Joj, Zuzane zistili v krvi alkohol. Zarážajúce je, že je tehotná, pričom doma má ďalšie štyri deti. Piate jej podľa kosice.korzar.sme.sk odobrala sociálka a teraz nevedela, že je tehotná so šiestym dieťatkom. Je v štvrtom mesiaci a bábätko by malo byť v poriadku. 

Ďalšia bizarná nehoda na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti nehody, presná príčina a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste nehody.

 

 

Viac o téme: AlkoholNehodaChodkyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu