Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragický víkend s nožom v ruke: Anna bodla manžela (†57), Marek (†40) vykrvácal pri posteli

Cez víkend sa stala tragédia v Michalovciach a v Bystičke Zobraziť galériu (3)
Cez víkend sa stala tragédia v Michalovciach a v Bystičke (Zdroj: Foto: Tv Markíza, penzioneso.sk)

MICHALOVCE/BYSTRIČKA - Uplynulý týždeň šokovala celé Slovensko vražda mladej mamičky v banskobystrickom penzióne. Tento víkend zomrel za záhadných okolností po bodných ranách v penzióne v Bystričke 40-ročný Marek. Pod tragédiu v Michalovciach, pri ktorej po bodnutí zahynul 56-ročný muž, sa podpísala manželská hádka.

V piatok okolo šiestej večer sa strhla v jednom z michalovských bytov poriadna dráma. Žena po hádke s manželom ho odzadu pichla kuchynským nožom do chrbta. Muž z rany intenzívne krvácal, aj napriek úpenlivej snahe záchranárov, zomrel.

Podľa našich informácií manželia sa často hádali, Ladislav holdoval alkoholu. Tak tomu bolo aj v osudný večer. Anna údajne chcela manžela len vystrašiť, pretože jej podľa známych dlhodobo nadával a ponižoval ju. Počas hádky ho ale nešťastne bodla. Alkohol u nej zistený nebol. Na zistenie presnej príčiny smrti 56-ročného muža nariadil policajný vyšetrovateľ súdnu pitvu. "Obvinená žena bola umiestnená do cely policajného zaistenia, pričom bol daný podnet na vzatie ženy do väzby," uviedla hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. Obvinenej žene hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov. Bližšie okolnosti sú podľa slov Mésarovej predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Tragický víkend s nožom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Tv Markíza, penzioneso.sk)

Záhadná smrť v penzióne pri Martine

V obci Bystrička v Martinskom okrese zomrel v sobotu zatiaľ za nejasných okolností 40-ročný Marek z Bratislavy. Dobodaného ho našla podľa našich infromácií ráno vedľa postele v penzióne Eso jeho manželka. Zalarmovala záchranárov. "40-ročný muž mal otvorené rany v oblasti brucha. Aj napriek intenzívnej snahe záchranárov o oživenie, žiaľ, zomrel," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.  


Prečítajte si aj:

Najbrutálnejšia vražda v tomto roku! FOTO Desivý pohľad pre policajtov, Eva dobodaná 59 ranami


"Pred siedmou hodinou ráno sme prijali oznámenie, že v obci Bystrička je v penzióne zranený muž. Po príchode na miesto bolo zistené, že za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k zraneniu 40-ročného muža, ktorý aj napriek snahe záchranárov zraneniam, žiaľ, na mieste podľahol," povedal hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. 

Podľa hovorcu nariadili za účelom zistenia presnej príčiny smrti pitvu. "V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci trestného činu zabitia. Ďalšie okolnosti a príčiny usmrtenia muža sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," doplnil Moravčík. Nie je vylúčené, že Marko spáchal samovraždu, vedľa dobodaného tela sa našiel aj nôž. Medzi podozrivými je ale aj jeho manželka. V penzióne boli ubytovaní aj s dvomi deťmi.

Viac o téme: NôžZabitieBodnutieMichalovceBystrička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu