Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozná správa z Írska: Slováka Ľuda (†40) dobili po hádke na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

FERMOY - Otrasný prípad rieši polícia v Írsku. Ľudo tam žil so svojou rodinou a pracoval ako kamionista už niekoľko rokov. V utorok neskoro večer ho našli v kaluži krvi, dobitého na smrť.

Ľuda P. (†40) našli dobitého na parkovisku kamiónov v utorok o pol jedenástej večer v írskom meste Fermoy. Kompetentní predpokladajú, že sa stal obeťou hádky štyroch mužov z východnej Európy. Agresori ho podľa všetkého dobili kovovou tyčou. Vražedná zbraň bola nájdená na mieste činu a útočníci mierili svojej obeti na hlavu. "Boli sme upozornení na incident na parkovisku kamiónov a hneď sme išli na miesto," povedal hovorca polície vo Fermoy.  


Prečítajte si aj:

Najbrutálnejšia vražda v tomto roku! FOTO Desivý pohľad pre policajtov, Eva dobodaná 59 ranami


Ľudo pochádzal zo Slovenska, s manželkou a dvomi deťmi žil vo Fermoy už niekoľko rokov. Neďaleko bezvládneho tela našli aj ďalšieho zbitého muža (30), ktorého previezli záchranári do nemocnice, no jeho zranenia nie sú život ohrozujúce. Ako informuje irishmirror.ie, na mieste policajti zadržali dvoch mužov (40, 20) a v súčasnosti s nimi prebiehajú procesné úkony. Telo nebohého bolo prevezené na pitvu.   

 

 

 

 

 

Viac o téme: BitkaÍrskoSlovákĽudoFermoy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu