Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najbrutálnejšia vražda v tomto roku! FOTO Desivý pohľad pre policajtov, Eva dobodaná 59 ranami

Miroslav (50) sa prihlásil na polícii s tým, že dobodal priateľku Evu (†28) Zobraziť galériu (3)
Miroslav (50) sa prihlásil na polícii s tým, že dobodal priateľku Evu (†28) (Zdroj: Foto: Facebook)

BANSKÁ BYSTRICA - Brutálny prípad vraždy riešia banskobystrickí policajti. V penzióne objavili dobodané telo 28-ročnej Evy. Vraždu oznámil jej 50-ročný priateľ, ktorý sa mal k otrasnému skutku priznať. Podľa polície ženu bodol 59 krát.

V nedeľu krátko po 22-hej hodine prišiel na políciu v Banskej Bystrici 50-ročný Miroslav Š., ktorý mužov zákona šokoval. Povedal, že zabil svoju 28-ročnú priateľku. "Uviedol, že skutok spáchal v penzióne v banskobystrickej mestskej časti Radvaň, kde sa podľa doposiaľ zistených informácii mali spolu stretávať," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková s tým, že v jednej z izieb mal podozrivý muž na Evu z Novej Bane zaútočiť nožom. Spôsobil jej 59 bodnorezných rán. K zločinu došlo medzi 16-tou a 20-tou hodinou. Ohliadajúci lekár, ktorý bol na mieste, určil ako predbežnú príčinu smrti mladej ženy šok z vykrvácania. Na miesto dorazili aj privolaní záchranári, no podľa ich hovorcu Borisa Chmela už žene nedokázali pomôcť.

Najbrutálnejšia vražda v tomto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Otrasný skutok 

Eva mala na tele až 59 bodnorezných rán v oblasti hlavy a šije, kľúčnej kosti, pleca, ramena, na rukách a prstoch. Informoval o tom dnes na tlačovej besede riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Štefan Šurka. 

Najbrutálnejšia vražda v tomto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)


Prečítajte si aj:

Brutálna vražda snúbenice deň pred svadbou: Hádka počas balenia koláčov


Polícia začala trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy. K vyšetrovaniu boli prizvaní znalci z odboru súdneho lekárstva. Šurka potvrdil, že kriminalisti zadržali podozrivého 50-ročného Miroslava Š. z Banskej Bystrice, s ktorým v tejto chvíli prebiehajú vyšetrovacie úkony. V penzióne boli partneri spoločne ubytovaní na niekoľko dní. "Môžem potvrdiť, že tento muž má trestnú minulosť, je násilnej povahy. Za násilné trestné činy bol aj právoplatne odsúdený," dodal krajský policajný riaditeľ. K motívu či k okolnostiam spáchania zločinu sa nevyjadril s odôvodnením, že prebieha vyšetrovanie. Faktom ale ostáva, že Eva sa s Miroslavom v penzióne stretávala opakovane a v tragickú nedeľu nešlo o ich prvý kontakt. 

Viac o téme: VraždaRanyBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu