Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Starostlivosť do posledného dychu: Hrdinka Zuzana zachránila z horiaceho pekla Rakúšanku

Zuzana zachránila z plameňov zdravotne postihnutú ženu Zobraziť galériu (2)
Zuzana zachránila z plameňov zdravotne postihnutú ženu (Zdroj: Foto: Facebook/Gerhard Weinbörmair)

BRATISLAVA - Obrovské nešťastie postihlo Zuzanu, ktorá pracuje v Rakúsku ako opatrovateľka. Koncom januára sa strhla poriadna dráma. Dom zachvátili plamene. Hrdinka zo Slovenska neváhala ani minútu a z horiaceho pekla s vypätím všetkých síl zachránila zdravotne postihnutú Rakúšanku, o ktorú sa starala. Sama pri tom utrpela vážne popáleniny.

Slovenka Zuzana Bachorecová pracuje v Rakúsku ako opatrovateľka už sedem rokov. Starostlivosť v rámci ošetrovateľskej služby poskytuje 24-hodín denne. Naposledy pôsobila v rakúskej dedinke Wiener Neudorf, kde sa starala o ochrnutú Rakúšanku Hannelore. 

Starostlivosť do posledného dychu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Gerhard Weinbörmair)


Prečítajte si aj:

FOTO Obrovský požiar v Bratislave: Evakuácia ľudí, škoda je astronomická!


Začiatkom januára sa obe ženy ocitli v ohrození života. Dom zachvátil požiar. Zuzana neváhala ani minútu a namiesto toho, aby sa sama zachránila, z plameňov pomohla dostať do bezpečia zdravotne postihnutú Rakúšanku. Sama pri tom utrpela vážne popáleniny na 30 percentách tela, zároveň utrpela aj respiračné zranenia. Momentálne je hospitalizovaná vo viedenskej všeobecnej nemocnici.

V nemocnici sa zotavuje, no na liečbu potrebuje peniaze. Na sociálnej sieti sa rozbehla finančná zbierka aj na podporu jej rodiny, ktorá je od Zuzaninho zárobku závislá. Zbierku organizuje na Facebooku predseda opatrovateľskej služby Gerhard Weinbörmair.

 

 

 

Viac o téme: PožiarOpatrovateľkaRakúskoSlovenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu