Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRÁVE TERAZ Vážna dopravná nehoda na diaľnici D1: FOTO Dodávka sa zrazila s kamiónom

Vážna dopravná nehoda na diaľnici D1 Zobraziť galériu (6)
Vážna dopravná nehoda na diaľnici D1 (Zdroj: SITA/PHaZZ)

TRNAVA - Seneckí a trnavskí hasiči v sobotu ráno zasahovali pri dopravnej nehode dodávky a kamióna na diaľnici D1 v smere z Trnavy do Senca. Nehoda si vyžiadala troch zranených. Príčina je doposiaľ nejasná.

Nehoda na diaľnici D1na úseku smerom zo Senca na Trnavu bola spôsobená po náraze českého mikrobusu do zadnej časti ruského kamiónu. Podľa informácií, ktoré nám poskytla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, k nehode prišlo z doposiaľ nezistených príčin.

"Pri nehode boli zranené tri osoby. Jedna bola leteckými záchranármi prevezená do nemocnice v Bratislave a ďalšie dve do nemocnice v Trnave," informovala nás hovorkyňa. Vodič kamiónu vyviazol zo zrážky bez zranení.

Hovorca záchranárov Boris Chmel potvrdil zranenia troch osôb. "Osoby boli po celý čas pri vedomí. Jedna osoba utrpela zlomeninu dolnej končatiny, druhá poranenie ramena. Tieto osoby boli prevezené do trnavskej nemocnice. Pacient, ktorý bol prevezený do nemocnice v bratislavskom Ružinove utrpel poranenia hrudníka," informoval nás hovorca.

Ako potvrdila Linkešová, dychová skúška nepreukázala alkohol ani u jedného z vodičov. Vo veci sa začalo trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví z nedbanlivosti. 

 

Viac o téme: NehodaDiaľnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu