Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Razia proti takáčovcom: Boss Kudla bude čakať na svoj ďalší osud za mrežami

Ľubomír Kudlička sa na polícii prihlásil sám
Ľubomír Kudlička sa na polícii prihlásil sám (Zdroj: Foto: TASR/Branislav Račko)

BRATISLAVA - Ďalší traja členovia bratislavskej skupiny takáčovcov budú definitívne stíhaní za mrežami vo väzbe. Medzi nimi aj údajný boss skupiny Ľubomír Kudlička, prezývaný Kudla.

Rozhodol o tom dnes na svojom neverejnom zasadnutí Najvyšší súd SR. Na strane druhej súd prepustil na slobodu ďalších troch členov skupiny a medzi nimi známeho bobistu a olympionika Milana Jagnešáka. Informoval hovorca súdu Boris Urbančík.


Prečítajte si aj:

Veľká razia proti skupine takáčovcov: Kudla prišiel o barlách, prihlásil sa sám


Už v utorok 7. februára NS SR rozhodol, že iní traja členovia bratislavskej skupiny takáčovcov budú definitívne stíhaní za mrežami vo väzbe. Ďalších štyroch prepustil súd na slobodu. Špecializovaný trestný súd v Pezinku - pracovisko Banská Bystrica vzal 1. februára do väzby šiestich obvinených z bratislavskej skupiny takáčovcov. Výsluchom obvinených začal v utorok (31.1.) sudca pre prípravné konanie ŠTS, pracovisko Banská Bystrica, rozhodovať o návrhu na vzatie do väzby 13 členov skupiny známej ako takáčovci. Na súd ich priviezli kukláči, vrátane údajného bossa gangu Ľubomíra Kudličku. Národná kriminálna agentúra ich zadržala 29. januára v Bratislave a okolí. Kudla sa na polícii prihlásil sám.

Viac o téme: Súd Takáčovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu