Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mimoriadne desivý incident! Útok na Daniela Lipšica: Maskovaní muži ho čakali pred škôlkou

Daniela Lipšica napadli maskovaní muži. Zobraziť galériu (2)
Daniela Lipšica napadli maskovaní muži. (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

BRATISLAVA - Útok od chrbta. Daniel Lipšic zažil nepríjemný incident. Len čo zaniesol svojho najmladšieho syna do škôlky, začali sa diať veci. Napadli ho zamaskovaní muži, ktorí ho postriekali vodnou pištoľou. Následne sa za nimi rozbehol a začala naháňačka.

Exminister vnútra a exposlanec o incidente napísal na Facebooku. Stal sa v normálny pracovný deň, kedy bol zaniesť najmladšieho syna do škôlky. "Keď som vychádzal zo škôlky, stála pred vchodom skupina mamičiek, ktoré mi povedali, že pred škôlkou je nejaká skupina zamaskovaných mužov. Nevenoval som tomu pozornosť a išiel som do práce," napísal Lipšic.

Na Gunduličovej ulici mu však zrazu začal niekto striekať vodu na chrbát. "Keď som sa otočil, tak za mnou bolí štyria zamaskovaní muži s vodnými pištolami, z ktorých jeden "hrdinskú akciu" nahrával na mobil a hovoril, že to je odveta za "vodné delo"." Následne sa za nimi rozbehol. Maskovaní muži sa dali na útek. "Som zvedavý, či zverejnia aj časť videa, kde štyria zbabelci utekajú pred jedným," pýta sa rečnícky Lipšic.

Lipšicov status na Facebooku

Mimoriadne desivý incident! Útok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Kto za útokom stojí? Politik vôbec netuší. "Neviem, ktorý mafián alebo gangster týchto štyroch lúzrov zaplatil. Ale chcem ho/ich vyzvať na jedno - ak chcete tak si ma počkajte kdekoľvek, ale nie pred školou alebo škôlkou mojich detí." Vyprosuje si, aby do problémov zaťahovali jeho rodinu. "Moju rodinu z našich sporov vynechajte!"

Zároveň sa obul do jedného denníka, ktorý podľa jeho slov o ňom v článkoch klame. Na samotný záver pridal odkaz gaunerom, aby ho nechali na pokoji. "Môžete ma zastrašovať, môžete si vybaviť moje tresné stíhanie, môžete proti mne financovať diskreditačné kampane, ale: moju rodinu nechajte na pokoji. Inak sa nikdy nevzdám toho, aby som Vás dostal tam, kam patríte."

Viac o téme: Gangstriútok Daniel Lipšic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu