Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Toaleta na internáte na Mlynoch ako z hororu: Jediný funkčný ukrýval tento čokokoktail

Aj takéto skvosty sa nájdu v jednom z bratislavských internátov Zobraziť galériu (2)
Aj takéto skvosty sa nájdu v jednom z bratislavských internátov (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Nechutnosť najväčšieho zrna. Študenti bratislavských internátov v Mlynskej doline si v luxuse nežijú. Internátnici neočakávajú prepych so zlatými kľučkami. Čo je ale veľa, to je moc. Hygiena by sa predsa mala dodržiavať. Zverejnená fotka o tom ale nesvedčí.

Ten, kto niekedy okúsil bývanie na internátoch by hodiny dokázal rozprávať príbehy z týchto priestorov. Nepochybne existuje aj mnoho fotografií zachytávajúcich rôzne situácie a momenty. Jedna taká bola zverejnená na sociálne sieti Facebook a dokazuje, že muži to v Mlynskej doline nemajú ľahké.

FOTO Toaleta na internáte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Pánske záchody totiž dostávajú poriadne zabrať. Príznačný popis hovorí za všetko. "Dva z troch záchodov sú z preventívnych dôvodov zamknuté, jeden "funkčný" je upchatý – vitajte na Mlynoch v 21. storočí..." slová opisujúce katastrofu. Či sa situácia po podnete od študentov zmenila je neisté. No jedno isté je a to, že dopustiť takýto stav je neprípustné. Žije tam priveľa ľudí, ktorí záchody využívajú a predsa len, každý si zaslúži normálne podmienky pre život.

V tomto prípade sme kontaktovali aj kompetentných a informovali sa o havarijnom stave. Na základe nášho podnetu bola vec prešetrená. "Po preverení situácie môžem potvrdiť že nebol nájdený objekt/blok, ktorý by mal dole uvedené problémy. Upozorňujem, že VM Mlyny má nastavené mechanizmy nahlasovania závad a rôznych technických problémov, ktoré neznesú odklad počas bežného pracovného dňa, ale zároveň aj po pracovnej dobe a víkendov," informoval nás Milan Lorinc z prevádzkovo-technického úseku.

Ďalej nám potvrdil, že v prípade, keby boli zistené nedostatky a dotyčná osoba by ich nahlásila, daná situácia by bola v krátkom čase vyriešená. "Bližšie informácie o spôsobe nahlasovania závad, alebo akýchkoľvek iných problémov sú dostupné na našej webovej stránke," dodal. 

Viac o téme: InternátBratislavaMlynská dolina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu