Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Tragédia v Bystranoch: Osudná jazda mladého páru, náraz do krčmy, Štefan (†20) zomrel

Tragédia v Bystranoch Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Bystranoch (Zdroj: Foto: polícia)

BYSTRANY - Nešťastie sa stalo ešte v nedeľu večer. Mladý pár sa viezol v aute, keď vodič nezvládol riadenie. Františku a Štefana (†20) po prudkom náraze vymrštilo. Mladík, žiaľ, zahynul. Polícia zisťuje, kto sedel v čase nešťastia za volantom.

Štefan (†20) s Františkou (17) v nedeľu okolo pol dvanástej v noci išli na Forde Focus po ceste v Bystranoch smerom na Spišské Vlachy. Ako informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová, vodič pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu vozovky a iným okolnostiam, pričom nezvládol riadenie. "S vozidlom zišiel mimo cestu, kde narazil do železného stĺpika, následne do steny budovy a betónového oplotenia miestneho pohostinstva. Po náraze obidve osoby z vozidla vymrštilo," opísala policajná hovorkyňa.

FOTO Tragédia v Bystranoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút privolaní záchranári. "20-ročnému mladému mužovi, sme už, žiaľ, nedokázali pomôcť, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. 17-ročnú dievčinu sme po prvotnom ošetrení pri vedomí, ale s polytraumou previezli do nemocncie," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda v Tornali: Vodič kamióna mohol dostať infarkt, zrážku jeden neprežil


Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy. Polícia tiež zisťuje, kto v čase nehody šoféroval.

FOTO Tragédia v Bystranoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: NehodaTragédiaBystrany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu