Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Rodinná tragédia pri Čadci: Zrazili sa tri autá, zahynuli mama, otec aj syn

Sobotná tragédia v katastri obce Oščadnica Zobraziť galériu (4)
Sobotná tragédia v katastri obce Oščadnica (Zdroj: Foto: HAZZ)

KRÁSNO NAD KYSUCOU - Tragédia sa stala včera neskoro večer v Krásne nad Kysucou. Po zrážke troch áut zahynula celá rodia. Nešťastie neprežila mama Marcela (†40), otec Jozef (†42) a ich syn Adrián (†17).

Nešťastie sa stalo krátko po pol desiatej hodine večer v okrese Čadca. "42-ročný vodič jazdiaci na vozidle Opel Vectra v smere zo Žiliny do Čadce mal predchádzať pred ním jazdiace vozidlá, pričom sa nestihol zaradiť do jazdného pruhu a v protismernom pruhu došlo k zrážke s protiidúcim vozidlom Audi A4, ktoré viedol 20-ročný vodič," opísala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová a pokračovala, že v dôsledku nárazu Opel Vectru odhodilo mimo vozovku, kde zostala stáť prevrátené na streche.

Bezprostredne po zrážke zasahovali na mieste všetky záchranné zložky. V teréne bolo tucet hasičov, ktorí museli tri osoby vyslobodzovať z havarovaných vozidiel hydraulickým zariadením. 

FOTO Rodinná tragédia pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Záchranárom sa naskytol smutný pohľad, trom osobám nedokázali pomôcť. Na mieste vyhasol život vodiča auta Opel Vectra Jozefa a jeho dvoch spolujazdcov, manželky Marcely a syna Adriána. Vodič (20) audi skončil s vážnymi zraneniami. "42-ročný muž a 40-ročná žena, ako aj 17-ročný chlapec utrpeli, žiaľ, zranenia nezlúčiteľné so životom. 20-ročného mladého muža sme s polytraumou na umelej pľúcnej ventilácii previezli do nemocnice v Čadci," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. 

FOTO Rodinná tragédia pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

"Pri nehode zasahovali hasiči z Čadce a Krásna nad Kysucou. Cesta bola na potrebný čas uzavretá," uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. "Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví," uzavrela Balogová.  


Prečítajte si aj:

FOTO Nešťastie na ceste v Taliansku: Desivé detaily havárie autobusu so školákmi, 16 mŕtvych


FOTO Rodinná tragédia pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Viac o téme: NehodaTragédiaKrásno nad Kysucou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu