Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šéf parlamentu Danko prvýkrát ukázal svoju novú lásku: FOTO Romantika so sexi brunetkou!

Andrej Danko s novou priateľkou. Zobraziť galériu (4)
Andrej Danko s novou priateľkou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - A je to vonku. Andrej Danko sa oficiálne po prvý raz objavil v spoločnosti po boku novej priateľky. So šarmantnou a mladou brunetkou sme ho pristihli na premiére romantického filmu.

Rozvedený predseda parlamentu na verejnosti ukázal priateľku Simonu Frantovú. Sexi kráska pôsobí ako redaktorka spravodajskej televízie TA3, kde sa zaoberá kultúrnymi témami. Frantová oslávi koncom tohto marca ešte len 28. narodeniny.

Šéfa národniarov Danka (42) s o 14 rokov mladšou priateľkou sme zastihli predvčerom na premiére filmu Všetko alebo nič. Najnovší slovensko-český film podľa rovnomennej knižnej predlohy spisovateľky Evy Urbaníkovej, mal premiéru v kine nákupného centra v Bratislave.

Šéf parlamentu Danko prvýkrát
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Sám Danko nebol príliš zhovorčivý. "Prepáčte, ale o svojom súkromí nechcem príliš hovoriť," zareagoval pre Topky Danko, keď sme sa ho spýtali na priateľku a stroho dodal, že „boli sme na premiére filmu“. Po predstavení spolu s priateľkou odišli z kina zadným východom.

S Frantovou sa stretli aj na kultúrnych akciách. Jednou z nich bol aj slávnostný snem Slovenskej národnej strany v Martine pri príležitosti 145. výročia vzniku strany v Martine 18. júna 2016. Možno že už tam sa medzi nimi rozhorela iskra lásky.

Šéf parlamentu Danko prvýkrát
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TA3.com TASR - Erika Ďurčová)

Predseda parlamentu má dvoch synov s exmanželkou Silviou. S tou sa rozviedol pred vyše dvoma rokmi. Po jeho boku sa v minulom roku objavovala aj blondínka Alexandra Juhasová. Koncom roka to už neplatilo, odkedy s Frantovou tvoria pár.

Viac o téme: Andrej DankoSimona Frantová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu